


Grillatut porsaankyljykset
1 h 20 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 1 h 0 min
Reseptin ainekset
6 annosta
720 g
porsaankyljyksiä
Mausteseos
3/4 dl
rypsiöljyä
1/2 kpl
tuoretta chiliä (silputtuna)
2 kpl
valkosipulinkynttä (viipaloituna)
2 rkl
tuoretta rosmariinia
1 rkl
sormisuolaa
1 rkl
hunajaa
1 tl
mustapippuria
Kuivaa porsaankyljykset talouspaperilla. Leikkaa kyljysten kylkiin viillot, niin ne eivät käpristy grillattaessa.
Rouhi lihan pintaan vähän suolaa ja pippuria. Anna maustua huoneenlämmössä mielellään tunnin ajan ennen grillaamista.
Sekoita mausteseoksen ainekset.
Grillaa porsaankyljykset molemmin puolin juuri ja juuri kypsiksi. Sivele mausteseosta grillatulle pinnalle.
Tarjoa grillattujen porsaankyljysten lisänä omena-piparjuurikastiketta, appelsiini-rakuunaporkkanoita ja homejuustosalaattia.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat