Maku

Grillatut parsat

15 min
GL
KA
MU
3.8
0


 

Tulosta
Teksti Marja Samuli
Kuvat Petri Mulari

Ainekset (4 annosta)

  • 500 gparsaa
  • 2 rkloliiviöljyä
  • 1 tlsormisuolaa
  • 3 rklvoita

Tee näin

15 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN

Pese parsat. Kotimaista parsaa ei tarvitse kuoria.

Voitele parsojen pintaan oliiviöljyä ja nosta grilliritilälle kohtalaiselle lämmölle.

Grillaa parin minuutin ajan molemmin puolin. Parsa on kypsää, kun se nostettaessa taipuu hiukan.

Pane parsat lautaselle ja valele päälle voita. Mausta suolalla ja tarjoa esimerkiksi grillatun lihan ja uusien perunoiden lisäkkeenä.

MITÄ PIDIT?
3.8