Julkaistu 7.9.2014

Grillatut nektariinit pekonilla ja auralla
Reseptin ainekset (12 kpl)
- 500 gnektariini
- 170 gpekonia
- 70 gaurajuustoa
- 12 kplcoctailtikkuja
- 2 rklrypsiöljyä
Puolita nektariinit ja poista kivi. Täytä “kivenkolo” auralla. Kääräise pekoni ympärille niin, että peittää hyvin aurajuuston. Kiinnitä pekoni coctailtikulla nektariiniin. Ripottele hiukan öljyä pinnalle. Grillaa nektariinejä ensin niin, että aura puoli on ylös päin. Grillaa niin kauan, että pekoni saa kunnolla pohjasta väriä ja muuttuu rapeaksi. Käännä nektariinit varovaisesti ympäri ja grillaa kunnes pekoni saa tarpeeksi väriä. Ripauta nektariinien pintaan hiukan mustapippuria myllystä ennen tarjoilua.