


Grillatut nektariinit pekonilla ja auralla
40 min
Reseptin ainekset
12 kpl
500 g
nektariini
170 g
pekonia
70 g
aurajuustoa
12 kpl
coctailtikkuja
2 rkl
rypsiöljyä
Puolita nektariinit ja poista kivi. Täytä “kivenkolo” auralla. Kääräise pekoni ympärille niin, että peittää hyvin aurajuuston. Kiinnitä pekoni coctailtikulla nektariiniin. Ripottele hiukan öljyä pinnalle. Grillaa nektariinejä ensin niin, että aura puoli on ylös päin. Grillaa niin kauan, että pekoni saa kunnolla pohjasta väriä ja muuttuu rapeaksi. Käännä nektariinit varovaisesti ympäri ja grillaa kunnes pekoni saa tarpeeksi väriä. Ripauta nektariinien pintaan hiukan mustapippuria myllystä ennen tarjoilua.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat