Grillatut nektariinit pekonilla ja auralla

40 min
0
0

Grillatut nektariinit pekonilla ja auralla

Teksti Keittiössä, kotona ja puutarhassa
Kuvat Keittiössä, kotona ja puutarhassa
Tulosta
Mainos

Ainekset (12 kpl)

  • 500 gnektariini
  • 170 gpekonia
  • 70 gaurajuustoa
  • 12 kplcoctailtikkuja
  • 2 rklrypsiöljyä

Tee näin

40 min
{
AKTIIVINEN40 min
PASSIIVINEN

Puolita nektariinit ja poista kivi. Täytä “kivenkolo” auralla. Kääräise pekoni ympärille niin, että peittää hyvin aurajuuston. Kiinnitä pekoni coctailtikulla nektariiniin. Ripottele hiukan öljyä pinnalle.

Grillaa nektariinejä ensin niin, että aura puoli on ylös päin. Grillaa niin kauan, että pekoni saa kunnolla pohjasta väriä ja muuttuu rapeaksi. Käännä nektariinit varovaisesti ympäri ja grillaa kunnes pekoni saa tarpeeksi väriä.

Ripauta nektariinien pintaan hiukan mustapippuria myllystä ennen tarjoilua.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä