Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Grillatut munakoisot ja hummusdippi

30 min

Mehevät grillatut munakoisot, samettinen hummusdippi ja raikkaat vadelmat muodostavat koukuttavan yhdistelmän. Kokeile sinäkin!

24.6.2015
Reseptin ainekset
4 annosta
2 kpl
munakoisoa
2 rkl
oliiviöljyä
1 tl
merisuolaa (hiutaleita)
Hummusdippi
300 g
kikherneitä
1/2 tl
suolaa
1/2 tl
jauhettua korianteria
2 tl
sitruunankuoriraastetta (luomu)
2 rkl
sitruunamehua
2 rkl
seesamitahnaa eli tahinia
2 rkl
tuoretta minttua (hienonnettuna)
1 dl
oliiviöljyä
200 g
turkkilaista jogurttia
Päälle
200 g
vadelmia
3 rkl
tuoretta minttua

Valmista hummusdippi. Huuhtele ja valuta kikherneet. Kaada ne korkeareunaiseen kannuun tai tehosekoittimeen. Lisää muut ainekset jogurttia lukuun ottamatta.

Soseuta sauvasekoittimella tai tehosekoittimessa sileäksi ja kuohkeaksi. Lisää jogurtti. Pyöräytä nopeasti tasaiseksi. Tarkista maku. 

Huuhtele ja leikkaa munakoisot kahtia.

Viillä niiden pintaan vinoruudukko terävällä veitsellä.

Sivele munakoisot öljyllä ja mausta suolalla.

Grillaa munakoisot molemmilta puolilta kauniin värisiksi. Kun olet saanut pintaan kauniin värin. Siirrä ne matalampaan lämpöön vielä hetkeksi hautumaan.

Tarjoa munakoisot hummusdipin ja runsaan salaatin kanssa. Viimeistele annokset tuoreella mintulla ja vadelmilla.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt