Grillatut kasslerpihvit
12 h 40 min
{
Aktiivinen
40 minPassiivinen
12 h Grillatut porsaan kassleripihvit ovat maukasta ja helppoa kesäruokaa. Anna pihvien marinoitua jääkaapissa yön yli. Kokeile ja ihastu!
GL
LA
MA
MU
4.1
Teksti
Julkaistu: 23.9.2007

Grillatut kasslerpihvit
Reseptin ainekset (6 annosta)
- 1000 gporsaan kasleria
Marinadi
- 5 dlvettä
- 1 1/2 dlfariinisokeria
- 1 kplsipulia (hienonnettuna)
- 4 kplvalkosipulinkynttä (hienonnettuna)
- 2 rkltuoretta timjamia
- 1 tlsuolaa
- 1 tlroseepippuria
Barbequekastike
- 6 rklvalkoviinietikkaa
- 2 rklsokeria
- 2 rklketsuppia
- 1 1/2 dlsiirappia
- 3 kplvalkosipulinkynttä (hienonnettuna)
- 1 tlcayennenpippuria
- 1/2 tlsuolaa
Mittaa marinadin ainekset kattilaan, kiehauta seos ja anna jäähtyä.
Leikkaa kassler viipaleiksi. Nosta pihvit laakeaan vuokaan ja kaada jäähtynyt marinadi päälle. Peitä vuoka ja anna kasleripihvien marinoitua jääkaapissa yön yli.
Kuumenna kattilassa kaikki kastikkeen ainekset ja sekoita koko ajan. Kun seos paksunee ja vähenee puoleen, noin 5 minuutin päästä, nosta kattila liedeltä. Jäähdytä seos.
Nosta kasslerpihvit hyvissä ajoin huoneenlämpöön. Pyyhi ne kuiviksi marinadista. Voitele kasslerit kauttaaltaan kastikkeella.
Grillaa pihvejä noin 5 minuuttia per puoli. Käännä kaslerit kerran grillaamisen aikana.
Tarjoa pariloidut kasslerpihvit grillattujen maissintähkien ja raikkaan salaatin kera.