Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Grillatut kasslerpihvit

12 h 40 min
{
Aktiivinen 40 min
Passiivinen 12 h 0 min

Grillatut porsaan kassleripihvit ovat maukasta ja helppoa kesäruokaa. Anna pihvien marinoitua jääkaapissa yön yli. Kokeile ja ihastu!

Reseptin ainekset
6 annosta
1000 g
porsaan kasleria
Marinadi
5 dl
vettä
1 1/2 dl
fariinisokeria
1 kpl
sipulia (hienonnettuna)
4 kpl
valkosipulinkynttä (hienonnettuna)
2 rkl
tuoretta timjamia
1 tl
suolaa
1 tl
roseepippuria
Barbequekastike
6 rkl
valkoviinietikkaa
2 rkl
sokeria
2 rkl
ketsuppia
1 1/2 dl
siirappia
3 kpl
valkosipulinkynttä (hienonnettuna)
1 tl
cayennenpippuria
1/2 tl
suolaa

Mittaa marinadin ainekset kattilaan, kiehauta seos ja anna jäähtyä.

Leikkaa kassler viipaleiksi. Nosta pihvit laakeaan vuokaan ja kaada jäähtynyt marinadi päälle. Peitä vuoka ja anna kasleripihvien marinoitua jääkaapissa yön yli.

Kuumenna kattilassa kaikki kastikkeen ainekset ja sekoita koko ajan. Kun seos paksunee ja vähenee puoleen, noin 5 minuutin päästä, nosta kattila liedeltä. Jäähdytä seos.

Nosta kasslerpihvit hyvissä ajoin huoneenlämpöön. Pyyhi ne kuiviksi marinadista. Voitele kasslerit kauttaaltaan kastikkeella.

Grillaa pihvejä noin 5 minuuttia per puoli. Käännä kaslerit kerran grillaamisen aikana.

Tarjoa pariloidut kasslerpihvit grillattujen maissintähkien ja raikkaan salaatin kera.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt