Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Grillatut äyriäisvartaat

4 h 30 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 4 h 0 min

Jättikatkaravunpyrstöt ja kampasimpukat marinoidaan yön yli. Vartaisiin pujotetut äyriäiset kypsennetään nopeasti grillissä.

31.5.2009
Reseptin ainekset
4 annosta
16 kpl
jättikatkaravunpyrstöjä
12 kpl
kampasimpukoita
Marinadi katkaravuille
1 kpl
tuoretta chiliä
2 dl
kuivaa valkoviiniä
1 dl
rypsiöljyä
1 dl
sitruunamehua
1 rkl
kalakastiketta
1 rkl
tuoretta timjamia
Marinadi kampasimpukoille
2 dl
rypsiöljyä
1 dl
kuivaa valkoviiniä
1 rkl
kalakastiketta

Poista chilistä siemenet ja pilko se pieneksi. Sekoita marinadin nesteet ja yritit. Pane pakastetut ravunpyrstöt astiaan, jossa tiivis kansi, ja kaada päälle marinadi. Nosta jääkaappiin sulamaan ja maustumaan yön yli.

Pane pakastetut kampasimpukat astiaan, jossa tiivis kansi, ja kaada päälle marinadi. Nosta jääkaappiin sulamaan ja maustumaan yön yli.

Ota ravunpyrstöt ja kampasimpukat pois jääkaapista ja avaa astian kansi tuntia ennen grillausta.

Pujota 4–5 katkaravun pyrstöä yhdelle puiselle grillitikulle ja grillaa pyrstövartaita 2–3 minuuttia molemmilta puolilta. Pujota 3–4 simpukkaa yhdelle puiselle grillitikulle ja grillaa simpukkavartaita 1–2 minuuttia molemmilta puolilta.

Muista liottaa puisia grillaustikkuja noin tunnin verran kylmässä vedessä ennen grillausta.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt