Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Grillattuja kampasimpukoita ja sitruuna-pinaattirisottoa

30 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 20 min
14.10.2010
Reseptin ainekset
6 annosta
12 kpl
kampasimpukoita
1/2 rkl
voita
1/2 rkl
oliiviöljyä
1/2 tl
merisuolaa
1/2 tl
mustapippuria
Sitruuna-pinaattirisotto
1 rkl
oliiviöljyä
3 1/2 dl
risottoriisiä
9 dl
kasvislientä
2 tl
sitruunankuoriraastetta
50 g
pinaattia
1/2 tl
suolaa
1/2 tl
mustapippuria
50 g
parmesaanijuustoa (raastettuna)
2 rkl
voita

Sulata kampasimpukat hitaasti jääkaapissa. Valmista ensin risotto. Kuumenna öljy isossa kattilassa. Lisää riisi ja sekoita kunnes riisi on läpikuultavaa. Lisää kasvislientä vähän kerrallaan kattilaan. Kun liemi on imeytynyt riisin, lisää lientä. Jatka näin, kunnes kaikki liemi on käytetty. Risotto valmistuu noin 20 minuutissa. Kypsennä seosta hiljalleen ja sekoita lähes koko ajan. Kuivaa sulaneet simpukat talouspaperilla. Ripottele pintaan mausteita. Grillaa niitä voi-öljyseoksessa parilapannulla noin 1/2 minuuttia per puoli. Nosta paistinpannu pois liedeltä. Mausta risotto sitruunaraasteella, pinaatinlehdillä, mausteilla, parmesaaniraasteella ja voilla. Sekoita tasaiseksi. Annostele lautasille risottoa. Nosta viereen vastapaistetut simpukat. Tarjoa heti. •Jos et löydä kaupastasi kampasimpukoita tai niiden hinta hirvittää, voit korvata simpukat esimerkiksi grillatulla broilerinlihalla.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt