


Grillattua parsaa ilmakuivatulla kinkulla
30 min
Ilmakuivattuun kinkkuun kääräistyt parsat valmistuvat helposti ja ovat kaupan päälle tolkuttoman maukkaita. Laita grilli kuumaksi ja pistä parsat tirisemään!
Reseptin ainekset
4 annosta
1 nippu (n. 300 g)
parsaa
150 g
ilmakuivattua kinkkua
öljyä
mustapippuria myllystä
suolaa
Katkaise parsojen puumaiset tyvet. Kuori parsat tarvittaessa.
Leikkaa ilmakuivatut kinkut pitkittäin puoliksi. Kiepauta ilmakuivatun kinkun viipale tiukasti parsan ympärille. Ripottele päälle hiukan öljyä.
Grillaa parsoja grillissä molemmilta puolilta muutaman minuutin ajan, kunnes ilmakuivattu kinkku on muuttunut rapeaksi. Mausta suolalla ja pippurilla.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat