Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Grillattua parsaa ilmakuivatulla kinkulla

30 min

Ilmakuivattuun kinkkuun kääräistyt parsat valmistuvat helposti ja ovat kaupan päälle tolkuttoman maukkaita. Laita grilli kuumaksi ja pistä parsat tirisemään!

Reseptin ainekset
4 annosta
1 nippu (n. 300 g)
parsaa
150 g
ilmakuivattua kinkkua
öljyä
mustapippuria myllystä
suolaa

Katkaise parsojen puumaiset tyvet. Kuori parsat tarvittaessa.

Leikkaa ilmakuivatut kinkut pitkittäin puoliksi. Kiepauta ilmakuivatun kinkun viipale tiukasti parsan ympärille. Ripottele päälle hiukan öljyä.

Grillaa parsoja grillissä molemmilta puolilta muutaman minuutin ajan, kunnes ilmakuivattu kinkku on muuttunut rapeaksi. Mausta suolalla ja pippurilla.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt