Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Grillattu vuohenjuusto-raparperisalaatti balsamicokastikkeella

30 min

Raparperi sopii hyvin grillattavaksi ja maistuu erinomaiselta vuohenjuuston kanssa tarjottuna.

Reseptin ainekset
4 annosta
1 kpl
tammenlehtisalaattia ruukussa
1 kpl
villirucolaa ruukussa
1-2 kpl
uutta sipulia
250 g
tuoretta raparperia
200 g
chevre vuohenmaitojuustoa
½ dl
paahdettuja pinjansiemeniä
Balsamicokastike
1 rkl
balsamiviinietikkaa
3 rkl
laadukasta oliiviöljyä
1 rkl
sitruuna mehua
1/4 tl
suolaa
1/4 tl
mustapippuria myllystä
1 tl
hunajaa

Kuori raparperit ja leikkaa 10 cm pitkiksi paloiksi. Puolita paksut raparperit pituussuunnassa.

Viipaloi uudet sipulit ohuiksi renkaiksi. Asettele salaatinlehtien kanssa tarjoiluvadille.

Leikkaa chevre noin 2-3 cm paksuisiksi kiekoiksi. Paista uunissa leivinparin päällä 200 asteessa muutama minuutti niin, että pinta on saanut hiukan väriä. Käännä kiekot lastalla ympäri ja paista vielä muutamaminuutti niin, että toinenkin pinta on saanut hiukan väriä. Voit halutessasi paistaa chevret myös leivinpaperilla vuoratussa alumiinivuoassa grillissä. Voit myös lisätä hiukan hunajaa chevren pinnalle ennen paistamista.

Paahda pinjansiemet kuivalla pannulla kunnes saavat väriä. Voit tarvittaessa tehdä saman myös grillissä.

Grillaa raparpereja kunnes pinta on saanut väriä ja grillaa vielä toiselta puolelta. Raparperi on valmista, kun se on hiukan pehmennyt.

Valmista balsamicokastike sekoittamalla kaikki ainekset hyvin keskenään.

Kokoa vuohenjuusto-raparperisalaatti ja viimeistele balsamicokastikkeella, tarjoile heti.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt