4,8(4)
Grillattu vuohenjuusto-raparperisalaatti
Munaton
1 h 15 min
{
Aktiivinen 1 h
Passiivinen 15 min
17.6.2011
 |
Maku
Reseptin ainekset
6 annosta
200 graparperia
1 rklsokeria
1/2 dlsitruunamehua
1 kplpunasipulia
4 kpltomaattia
1/2 kplkurkkua (kuorittuna)
6 kplretiisejä
3 kplkevätsipulia (hienonnettuna)
1 kpljääsalaattia ruukussa
300 gvuohenmaitojuustoa
1 rklhunajaa
Kastike
1 dlmaustamatonta jogurttia (rasvaa 2,5 %)
1/2 dloliiviöljyä
2 rkltuoretta minttua (hienonnettuna)
1 tlsokeria
1/2 tlsuolaa
1/4 tlmustapippuria
Lisäksi
12 kplgrissinia

ALoita grillatun vuohenjuusto-raparperisalaatin valmistus kuorimalla ja leikkaamalla raparperit 2 cm:n paloiksi. Sekoita sokeri ja sitruunamehu palojen joukkoon ja anna maustua 10 minuuttia. Kuori ja viipaloi sipuli. Huuhtele kasvikset. Paloittele tomaatit, kurkku, retiisit ja kevätsipulit sekä salaatit. Yhdistä raparperit, salaatit ja kasvikset. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja anna maustua 5 minuuttia. Leikkaa vuohenjuusto viipaleiksi ja sivele hunajalla. Grillaa vuohenjuustot nopeasti kuumalla grillillä. Sekoita kastike salaatin joukkoon. Jaa salaatti annoslautasille. Nosta päälle grillatut vuohenjuustot ja grissinit eli leipätikut.  

Kommentoi »
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.