Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Grillattu vuohenjuusto-raparperisalaatti

1 h 15 min
{
Aktiivinen 1 h 0 min
Passiivinen 15 min
17.6.2011
Reseptin ainekset
6 annosta
200 g
raparperia
1 rkl
sokeria
1/2 dl
sitruunamehua
1 kpl
punasipulia
4 kpl
tomaattia
1/2 kpl
kurkkua (kuorittuna)
6 kpl
retiisejä
3 kpl
kevätsipulia (hienonnettuna)
1 kpl
jääsalaattia ruukussa
300 g
vuohenmaitojuustoa
1 rkl
hunajaa
Kastike
1 dl
maustamatonta jogurttia (rasvaa 2,5 %)
1/2 dl
oliiviöljyä
2 rkl
tuoretta minttua (hienonnettuna)
1 tl
sokeria
1/2 tl
suolaa
1/4 tl
mustapippuria
Lisäksi
12 kpl
grissinia

ALoita grillatun vuohenjuusto-raparperisalaatin valmistus kuorimalla ja leikkaamalla raparperit 2 cm:n paloiksi. Sekoita sokeri ja sitruunamehu palojen joukkoon ja anna maustua 10 minuuttia. Kuori ja viipaloi sipuli. Huuhtele kasvikset. Paloittele tomaatit, kurkku, retiisit ja kevätsipulit sekä salaatit. Yhdistä raparperit, salaatit ja kasvikset. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja anna maustua 5 minuuttia. Leikkaa vuohenjuusto viipaleiksi ja sivele hunajalla. Grillaa vuohenjuustot nopeasti kuumalla grillillä. Sekoita kastike salaatin joukkoon. Jaa salaatti annoslautasille. Nosta päälle grillatut vuohenjuustot ja grissinit eli leipätikut.  

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt