Maku

Grillattu vesimelonisalaatti

20 min
5
0

Grillattu vesimelonisalaatti

GL
MU
0
5
Usko tai älä, mutta vesimeloni toimii loistavasti myös grillattuna! Murra kaveriksi suolaista fetaa ja rapeaa salaattia ja viimeistele balsamikastikkeella.
Teksti Annika Elomaa
Kuvat Satu Nyström
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 1 kplruukkusalaattia (jääsalaatti)
  • 2 dlrucolaa (1 rku)
  • 2 dlviinisuolaheinää (1 rku)
  • 400 gvesimelonia
  • 200 gfetajuustoa (rasvaa 25 %) (1 pkt)
  • 1 dlmanteleita (kuorittuja)
  • 2 rkltumma balsamikastike (Rajamäen)

Tee näin

20 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN

Valmista vesimeloni-fetasalaatti näin:

Huuhdo ja revi salaatti vadille. Lisää rucola ja viinisuolaheinä.

Leikkaa vesimeloni viipaleiksi ja edelleen kolmiopaloiksi.

Kääri fetapala alumiinifolioon ja nosta grilliin lämpenemään 10 minuutiksi.

Grillaa vesimelonipaloihin kauniit raidat nopeasti kuumalla parilalla tai ritilällä.

Nosta melonilohkot salaattipetille ja murustele päälle lämmintä fetaa.

Viimeistele karkeasti rouhituilla manteleilla ja balsamikastikkeella.

MITÄ PIDIT?
5
Katso myös nämä