Grillattu vesimelonisalaatti
20 min
{
Aktiivinen
20 minPassiivinen
Usko tai älä, mutta vesimeloni toimii loistavasti myös grillattuna! Murra kaveriksi suolaista fetaa ja rapeaa salaattia ja viimeistele balsamikastikkeella.
GL
MU
5
Teksti
Kuvat
Julkaistu: 26.7.2016

Grillattu vesimelonisalaatti
Reseptin ainekset (4 annosta)
- 1 rkujääsalaattia
- 1 rkurucolaa
- 1 rkuviinisuolaheinää
- 400 gvesimelonia
- 200 gfetajuustoa (rasvaa 25 %)
- 1 dlmanteleita (kuorittuja)
- 2 rkltumma balsamikastike (Rajamäen)
Grillattu vesimelonisalaatti valmistuu helposti näin:
- Huuhdo ja revi salaatti vadille. Lisää rucola ja viinisuolaheinä.
- Leikkaa vesimeloni viipaleiksi ja edelleen kolmiopaloiksi.
- Kääri fetapala alumiinifolioon ja nosta grilliin lämpenemään 10 minuutiksi.
- Grillaa vesimelonipaloihin kauniit raidat nopeasti kuumalla parilalla tai ritilällä.
- Nosta melonilohkot salaattipetille ja murustele päälle lämmintä fetaa.
- Viimeistele vesimeloni-fetasalaatti karkeasti rouhituilla manteleilla ja balsamikastikkeella.

Fetasalaattivartaat – uusi ja makoisa tapa nauttia kreikkalaisesta klassikkosalaatista
Maku

Grillattu kreikkalainen salaatti
Maku

Broileri-nektariinisalaatti
Maku

Grillattu lohisalaatti
Maku

Uunifetaperunat – helppo resepti on hittiherkuksi nousseen uunifetapastan pikkuserkku
Maku

Parsa-fetasalaatti
Maku

Grillatut vesimelonipizzat
Maku

Vesimeloni-fetasalaatti
Maku