Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Grillattu vesimelonisalaatti – feta ja balsamicokastike kruunaavat kesäsalaatin

20 min

Usko tai älä, mutta vesimeloni toimii loistavasti myös grillattuna! Murra kaveriksi suolaista fetaa ja rapeaa salaattia ja viimeistele balsamikastikkeella.

26.7.2016
Reseptin ainekset
4 annosta
1 rku
jääsalaattia
1 rku
rucolaa
1 rku
viinisuolaheinää
400 g
vesimelonia
200 g
fetajuustoa (rasvaa 25 %)
1 dl
manteleita (kuorittuja)
2 rkl
tumma balsamikastike (Rajamäen)

Grillattu vesimelonisalaatti valmistuu helposti näin:

  1. Huuhdo ja revi salaatti vadille. Lisää rucola ja viinisuolaheinä.
  2. Leikkaa vesimeloni viipaleiksi ja edelleen kolmiopaloiksi.
  3. Kääri fetapala alumiinifolioon ja nosta grilliin lämpenemään 10 minuutiksi.
  4. Grillaa vesimelonipaloihin kauniit raidat nopeasti kuumalla parilalla tai ritilällä.
  5. Nosta melonilohkot salaattipetille ja murustele päälle lämmintä fetaa.
  6. Viimeistele vesimeloni-fetasalaatti karkeasti rouhituilla manteleilla ja balsamikastikkeella.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt