


Grillattu vesimelonisalaatti – feta ja balsamicokastike kruunaavat kesäsalaatin
20 min
Usko tai älä, mutta vesimeloni toimii loistavasti myös grillattuna! Murra kaveriksi suolaista fetaa ja rapeaa salaattia ja viimeistele balsamikastikkeella.
Reseptin ainekset
4 annosta
1 rku
jääsalaattia
1 rku
rucolaa
1 rku
viinisuolaheinää
400 g
vesimelonia
200 g
fetajuustoa (rasvaa 25 %)
1 dl
manteleita (kuorittuja)
2 rkl
tumma balsamikastike (Rajamäen)
Grillattu vesimelonisalaatti valmistuu helposti näin:
- Huuhdo ja revi salaatti vadille. Lisää rucola ja viinisuolaheinä.
- Leikkaa vesimeloni viipaleiksi ja edelleen kolmiopaloiksi.
- Kääri fetapala alumiinifolioon ja nosta grilliin lämpenemään 10 minuutiksi.
- Grillaa vesimelonipaloihin kauniit raidat nopeasti kuumalla parilalla tai ritilällä.
- Nosta melonilohkot salaattipetille ja murustele päälle lämmintä fetaa.
- Viimeistele vesimeloni-fetasalaatti karkeasti rouhituilla manteleilla ja balsamikastikkeella.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat