


Grillattu valkoinen pizza
1 h 0 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 40 min
Grillattu valkoinen pizza on todellinen trendiherkku! Grillaa pizzapohja toiselta puoleltaan rapeaksi, käännä ja päällystä vuohenjuustolla ja makeilla nektariineilla. Lopputulos on täydellinen!
Reseptin ainekset
4 annosta
Pohja
2 1/2 dl
vettä
15 g
hiivaa
3 rkl
oliiviöljyä
1 tl
sokeria
1/2 tl
suolaa
6 1/2 dl
durumvehnäjauhoja (tai vehnäjauhoja)
Voiteluun
2 rkl
rypsiöljyä
Täyte
150 g
ranskankermaa (rasvaa 28 %) (1 purkki)
200 g
vuohenmaitojuustoa
3 kpl
nektariinia
1,5 dl
rucolaa
1/2 dl
pinjansiemeniä (paahdettuna)
Grillattu valkoinen pizza:
- Sekoita haaleaan veteen murennettu hiiva, öljy, sokeri ja suola. Alusta joukkoon jauhot ja vaivaa kimmoisaksi. Kohota peitettynä kaksinkertaiseksi.
- Jaa kohonnut taikina neljään osaan. Kauli palat jauhojen avulla ohuemmiksi pyörylöiksi. Älä tee pohjasta liian ohutta, jotta se ei pala grillissä.
- Sivele pizzapohjat kevyesti öljyllä, jotta ne eivät tartu ritilään kiinni.
- Grillaa ylätasolla muutama minuutti.
- Käännä pizzapohjat ja levitä päälle ranskankerma, murennettu vuohenjuusto ja paloitellut nektariinit. Jatka grillaamista muutama minuutti. Tarkkaile kypsymistä, jotta pohjat eivät pala.
- Viimeistele grillattu pizza rucolalla, pinjansiemenillä ja halutessasi oliiviöljyllä.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat