Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Grillattu valkoinen pizza

1 h 0 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 40 min

Grillattu valkoinen pizza on todellinen trendiherkku! Grillaa pizzapohja toiselta puoleltaan rapeaksi, käännä ja päällystä vuohenjuustolla ja makeilla nektariineilla. Lopputulos on täydellinen!

24.6.2015
Reseptin ainekset
4 annosta
Pohja
2 1/2 dl
vettä
15 g
hiivaa
3 rkl
oliiviöljyä
1 tl
sokeria
1/2 tl
suolaa
6 1/2 dl
durumvehnäjauhoja (tai vehnäjauhoja)
Voiteluun
2 rkl
rypsiöljyä
Täyte
150 g
ranskankermaa (rasvaa 28 %) (1 purkki)
200 g
vuohenmaitojuustoa
3 kpl
nektariinia
1,5 dl
rucolaa
1/2 dl
pinjansiemeniä (paahdettuna)

Grillattu valkoinen pizza:

  1. Sekoita haaleaan veteen murennettu hiiva, öljy, sokeri ja suola. Alusta joukkoon jauhot ja vaivaa kimmoisaksi. Kohota peitettynä kaksinkertaiseksi.
  2. Jaa kohonnut taikina neljään osaan. Kauli palat jauhojen avulla ohuemmiksi pyörylöiksi. Älä tee pohjasta liian ohutta, jotta se ei pala grillissä.
  3. Sivele pizzapohjat kevyesti öljyllä, jotta ne eivät tartu ritilään kiinni.
  4. Grillaa ylätasolla muutama minuutti.
  5. Käännä pizzapohjat ja levitä päälle ranskankerma, murennettu vuohenjuusto ja paloitellut nektariinit. Jatka grillaamista muutama minuutti. Tarkkaile kypsymistä, jotta pohjat eivät pala.
  6. Viimeistele grillattu pizza rucolalla, pinjansiemenillä ja halutessasi oliiviöljyllä.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt