


Grillattu porsaanfilee ja hunajapersikat
Halkaise porsaanfilee sivusta pituussuunnassa terävällä veitsellä, mutta jätä noin 2 cm leikkaamatta. Avaa filee kirjan tapaan ja nuiji liha tasaiseksi levyksi. Mausta filee suolalla ja pippurilla molemmin puolin.
Sekoita kulhossa valkosipulit, rosmariini ja öljy. Levitä seos tasaisesti fileen molemmin puolin. Grillaa liha kypsäksi (yhteensä 12–15 minuuttia).
Halkaise persikat ja poista kivet. Jaa hunaja hedelmäkoloihin. Kypsennä persikat grillissä parilalla tai valurautapannulla leikkauspinta alaspäin. Lisää voi ja valele sillä persikan puolikkaita, kunnes ne ovat pehmenneet.
Anna lihan levätä 5 minuuttia löyhästi foliolla peitettynä.
Tarjoa grillattu porsaanfilee viipaloituna hunajapersikoiden, pistaasirelissin ja perunoiden kanssa.