Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Grillattu porsaanfilee ja hunajapersikat

40 min
17.6.2012
Reseptin ainekset
6 annosta
1000 g
porsaan ulkofileetä
1/2 tl
suolaa
1/2 tl
mustapippuria
10 kpl
valkosipulinkynttä (hienonnettuna)
6 rkl
tuoretta rosmariinia (pilkottuna)
6 rkl
oliiviöljyä
6 kpl
persikkaa
4 rkl
hunajaa
4 rkl
suolatonta voita

Halkaise porsaanfilee sivusta pituussuunnassa terävällä veitsellä, mutta jätä noin 2 cm leikkaamatta. Avaa filee kirjan tapaan ja nuiji liha tasaiseksi levyksi. Mausta filee suolalla ja pippurilla molemmin puolin.

Sekoita kulhossa valkosipulit, rosmariini ja öljy. Levitä seos tasaisesti fileen molemmin puolin. Grillaa liha kypsäksi (yhteensä 12–15 minuuttia).

Halkaise persikat ja poista kivet. Jaa hunaja hedelmäkoloihin. Kypsennä persikat grillissä parilalla tai valurautapannulla leikkauspinta alaspäin. Lisää voi ja valele sillä persikan puolikkaita, kunnes ne ovat pehmenneet.

Anna lihan levätä 5 minuuttia löyhästi foliolla peitettynä.

Tarjoa grillattu porsaanfilee viipaloituna hunajapersikoiden, pistaasirelissin ja perunoiden kanssa.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt