Grillattu persikkasalaatti
30 min
{
Aktiivinen
30 minPassiivinen
Grillatut persikat maistuvat herkulliselta!
5
Julkaistu 21.7.2017

Grillattu persikkasalaatti
Reseptin ainekset (4 annosta)
- 4 kplpersikoita
- 2 kplruukkua villirucolaa
- 1 kpluusi punasipuli viipaloituna
- 1 kplmozzarella
- 1 dlparmesaania lastuina
- ½ dltuoretta basilkaa hienonnettuna
- 80 gbraseolaa (ilmakuivattua naudanlihaa)
Balsamicokastike
- 1 rklbalsamicoa
- 3 rklneitsytoliiviöljyä
- 1 tlhunajaa
- 1/4 tlsuolaa ja mustapippuria myllystä
Puolita persikat ja poista kivi. Grillaa persikoita muutaman minuutin ajan molemmilta puolilta kunnes persikat saavat hiukan väriä.
Asettele villirucola ja hienonneuttu basilika tarjoiluvadille. Lisää salaattiin viipaloitu punasipuli. Revi mozzarellapallo ja braseola käsin suupaloiksi, lisää salaattiin. Lisää parmesan lastut salaattiin.
Lisää grillatut persikat salaattiin. Sekoita salaatinkastikkeen kaikki ainekset hyvin keskenään ja lisää salaattiin. Tarjoile heti.