


Grillattu paprikasalsa
30 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 10 min
Reseptin ainekset
6 annosta
4 kpl
punaista paprikaa
1 kpl
tuoretta chiliä
1 rkl
rypsiöljyä
1 rkl
limettimehua
1 rkl
fariinisokeria
1 tl
suolaa
1 tl
paprikajauhetta
Grillaa kokonaisia paprikoita joka puolelta, kunnes kuori mustuu. Siirrä paprikat muovipussiin ja anna jäähtyä.
Irrota paprikoista kuori, poista myös siemenet ja kanta. Leikkaa paprikat pieniksi kuutioiksi.
Halkaise chili, poista siemenet ja hienonna.
Sekoita paprikakuutioiden joukkoon kaikki loput ainekset. Anna grillatun paprikasalsan tekeytyä jääkaapissa tarjoiluhetkeen saakka.
Tarjoa grillattua paprikasalsaa peruna-porkkanavartaiden kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat