Teksti
Kuvat
Julkaistu: 17.6.2012

Grillattu paprikasalsa
Reseptin ainekset (6 annosta)
- 4 kplpunaista paprikaa
- 1 kpltuoretta chiliä
- 1 rklrypsiöljyä
- 1 rkllimettimehua
- 1 rklfariinisokeria
- 1 tlsuolaa
- 1 tlpaprikajauhetta
Grillaa kokonaisia paprikoita joka puolelta, kunnes kuori mustuu. Siirrä paprikat muovipussiin ja anna jäähtyä.
Irrota paprikoista kuori, poista myös siemenet ja kanta. Leikkaa paprikat pieniksi kuutioiksi.
Halkaise chili, poista siemenet ja hienonna.
Sekoita paprikakuutioiden joukkoon kaikki loput ainekset. Anna grillatun paprikasalsan tekeytyä jääkaapissa tarjoiluhetkeen saakka.
Tarjoa grillattua paprikasalsaa peruna-porkkanavartaiden kanssa.