Maku

Grillattu paprikasalsa

30 min
{
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
10 min
GL
KA
LA
MA
MU
3.8
0
Julkaistu: 17.6.2012


Reseptin ainekset (6 annosta)

  • 4 kplpunaista paprikaa
  • 1 kpltuoretta chiliä
  • 1 rklrypsiöljyä
  • 1 rkllimettimehua
  • 1 rklfariinisokeria
  • 1 tlsuolaa
  • 1 tlpaprikajauhetta
Tulosta

Grillaa kokonaisia paprikoita joka puolelta, kunnes kuori mustuu. Siirrä paprikat muovipussiin ja anna jäähtyä.

Irrota paprikoista kuori, poista myös siemenet ja kanta. Leikkaa paprikat pieniksi kuutioiksi.

Halkaise chili, poista siemenet ja hienonna.

Sekoita paprikakuutioiden joukkoon kaikki loput ainekset. Anna grillatun paprikasalsan tekeytyä jääkaapissa tarjoiluhetkeen saakka.

Tarjoa grillattua paprikasalsaa peruna-porkkanavartaiden kanssa.

Kommentoi »