Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Grillattu lohisalaatti

30 min

Ihana lohisalaatti saa makunsa grillistä! Sekä lohi että paprika käytetään grillin kautta, ja niiden makupariksi ripotellaan makeita tuoreita vadelmia. Rapeutta salaatti saa voissa paistetuista ruisleipäkrutongeista.

17.8.2015
Reseptin ainekset
2 annosta
300 g
lohifileetä
1/2 tl
suolaa
2 kpl
suippopaprikoita
150 g
pinaattia
100 g
vadelmia (tuoreita)
1 kpl
ruisleipäviipaletta
1 rkl
voita

Grillaa suolattu lohi ensin nahkapuolelta, sitten nahkattomalta puolelta. Grillaa myös paprikat; ne saa polttaa mustiksi. Kuori tummunut kuori ja siemenet vähän jäähtyneestä paprikasta.

Huuhtele ja kuivaa (lingossa) pinaatti. Paloittele ruisleipä. Sulata voi pannussa ja anna sen porista vähän aikaa ennen kuin lisäät ruisleipäpalat. Paista rapeiksi, varo polttamasta. Kokoa salaatti laittamalla pinaatit alimmaiseksi, revi päälle lohi ja paprika ja ripottele päälle vadelmia ja krutonkeja. Tarjoa sitruunanmehusta, hunajasta, oliiviöljystä, suolasta ja pippurista oman maun mukaan sekoitetun kastikkeen kera.

Salaatin voi tehdä sekä grillintuoreista että jäähtyneistä raaka-aineista.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt