Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Grillattu kuha saa uutta makua sitruksisesta sumakista – katso simppeli ohje, jolla valmistat mehukkaat fileet myös kotona

30 min
{
Aktiivinen 25 min
Passiivinen 5 min

Mausta kotimainen grillattu kuha Lähi-idän tyyliin sumakilla. Sumakki on sumakkimarjasta tehty sitruksinen ja hedelmäinen, useisiin erilaisiin ruokiin sopiva mauste, jota myydään ainakin isommissa ruokakaupoissa.

7.5.2020
Reseptin ainekset
6 annosta
n. 1 kg
kuhaa
sumakkia
suolaa
voisulaa

Grillattu kuha valmistetaan näin:

  1. Hiero sumakkimaustetta kuhan sisäpintaan.
  2. Ripottele suolaa kuumalle parilalevylle tai pannulle, jotta kala ei pala parilaan kiinni.
  3. Nosta kala sumakkipinta alaspäin parilalle. Kun kala on saanut paahteisen värin pintaan, käännä ja pikapaista toinen puoli. Kala saa jäädä aavistuksen raa’aksi.
  4. Laita kalapalat folionyyttiin. Valele paloja voisulalla, sulje nyytti ja laita grilliin noin minuutiksi tai kahdeksi. Nosta folio pois grillistä. Anna vetäytyä 5 minuuttia, jolloin kala kypsyy täydellisen mehukkaaksi.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt