Grillattu karitsankare
1 h 40 min
{
Aktiivinen
40 minPassiivinen
1 h Karitsankare eli karitsan kyljysrivi valmistuu helposti grillissä. Grillattu karitsankare on herkullista savupaprikaisen mausteöljyn kanssa. Suosittelemme!
GL
LA
MA
MU
3.8
Kuvat
Julkaistu 26.6.2013

Grillattu karitsankare
Reseptin ainekset (4 annosta)
- 600 gkaritsankareeta
- 1/2 tlsuolaa
- 1/2 tlmustapippuria
- 2/3 rkloliiviöljyä
Grillattu karitsankare valmistuu näin:
Ota liha huoneenlämpöön noin tunti ennen ruoanvalmistusta.
Ripottele suolaa ja pippuria karitsan kyljysriville. Hiero hieman öljyä lihan pintaan.
Grillaa karitsaan kunnon paistopinta. Kääntele karitsankaretta muutaman minuutin välein.
Nosta karitsankare yläritilälle ja kypsennä 10–15 minuuttia.
Nosta karitsankare grillistä folioon ja anna vetäytyä muutaman minuutin ajan.
Leikkaa grillattu karitsankare kyljyksiksi. Tarjoa savupaprikaisen mausteöljyn ja aiolin kanssa.