


Grillattu karitsankare
1 h 40 min
{
Aktiivinen 40 min
Passiivinen 1 h 0 min
Karitsankare eli karitsan kyljysrivi valmistuu helposti grillissä. Grillattu karitsankare on herkullista savupaprikaisen mausteöljyn kanssa. Suosittelemme!
Reseptin ainekset
4 annosta
600 g
karitsankareeta
1/2 tl
suolaa
1/2 tl
mustapippuria
2/3 rkl
oliiviöljyä
Grillattu karitsankare valmistuu näin:
Ota liha huoneenlämpöön noin tunti ennen ruoanvalmistusta.
Ripottele suolaa ja pippuria karitsan kyljysriville. Hiero hieman öljyä lihan pintaan.
Grillaa karitsaan kunnon paistopinta. Kääntele karitsankaretta muutaman minuutin välein.
Nosta karitsankare yläritilälle ja kypsennä 10–15 minuuttia.
Nosta karitsankare grillistä folioon ja anna vetäytyä muutaman minuutin ajan.
Leikkaa grillattu karitsankare kyljyksiksi. Tarjoa savupaprikaisen mausteöljyn ja aiolin kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat