Maku

Grillattu karitsankare

1 h 40 min
4
0

Grillattu karitsankare

GL
LA
MA
MU
0
4
Karitsankare eli karitsan kyljysrivi valmistuu helposti grillissä. Grillattu karitsankare on herkullista savupaprikaisen mausteöljyn kanssa. Suosittelemme!
Teksti Akseli Herlevi, Uura Hagberg
Kuvat Toni Härkönen
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 600 gkaritsankareeta
  • 1/2 tlsuolaa
  • 1/2 tlmustapippuria
  • 2/3 rkloliiviöljyä

Tee näin

1 h 40 min
{
AKTIIVINEN40 min
PASSIIVINEN1 h

Grillattu karitsankare valmistuu näin:

Ota liha huoneenlämpöön noin tunti ennen ruoanvalmistusta.

Ripottele suolaa ja pippuria karitsan kyljysriville. Hiero hieman öljyä lihan pintaan.

Grillaa karitsaan kunnon paistopinta. Kääntele karitsankaretta muutaman minuutin välein.

Nosta karitsankare yläritilälle ja kypsennä 10–15 minuuttia.

Nosta karitsankare grillistä folioon ja anna vetäytyä muutaman minuutin ajan.

Leikkaa grillattu karitsankare kyljyksiksi. Tarjoa savupaprikaisen mausteöljyn ja aiolin kanssa.

MITÄ PIDIT?
4
Katso myös nämä