Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Grillattu karitsanfilee, hunajajuurekset ja olutkastike

30 min

Murea karitsanfilee maistuu grillattuna! Olutkastike, hunajajuurekset ja perunat tekevät ateriasta täydellisen.

11.11.2010
Reseptin ainekset
6 annosta
600 g
karitsan sisäfileetä
1 kpl
punasipulia
1 kpl
kevätsipulia
1 kpl
porkkanaa
100 g
lanttua
1/2 kpl
naurista
1 rkl
voita
1/2 dl
hunajaa
2 dl
kastikepohjaa (demi-glace)
1 dl
keskiolutta (tummaa, Kukko)

Pane kattilaan kastikepohja ja olut. Keitä seosta kokoon, kunnes se on sopivan paksua kastiketta.

Pilko kuoritut juurekset lohkoiksi ja kiehauta nopeasti. Valuta ja kuivaa hyvin. Pane kasviskuutiot pannulle ja kuullota ne voissa kuoritun ja viipaloidun sipulin kanssa. Lisää lopuksi hunaja ja mausta ripauksella suolaa.

Grillaa siistityt karitsanfileet kuumalla hiilloksella käännellen molemmin puolin noin 4 minuutin ajan, kunnes pinta on paahtunut. Liha saa olla vielä hiukan hennon punertavaa sisältä. Mausta suolalla ja pippurilla.

Tarjoa grillattu karitsanfilee olutkastikkeen, hunajajuuresten ja keitettyjen uusien perunoiden kanssa.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt