


Granolapiirakat – valmista edellisiltana ja nosta aamupalapöytään valmiit pikkuherkut!
4 h 20 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 4 h 0 min
Rapeat granolapiiraat on helppo aamuherkku. Supernopeat piiraspohjat voit tehdä muotteihin jo edellisenä iltana ja nostaa jääkaappiin odottelemaan aamua.
Reseptin ainekset
12 kpl
4 dl
granolaa (esim. Start naturel)
1 rkl
kaakaojauhetta
1½ dl
rapeaa maapähkinävoita
1 rkl
hunajaa
Täyte
4 dl
kreikkalaista jogurttia
12
aprikoosinpuolikasta (säilyke, sokeriliemessä)
hunajaa
Granolapiirakat – ohje:
- Mittaa granola, kaakaojauhe, maapähkinävoi ja hunaja kulhoon. Sekoita hyvin.
- Vuoraa muffinipellin kolot kertakäyttöisillä paperimuoteilla. Jaa granolaseos muotteihin ja painele tiiviiksi muotin pohjalle ja reunoille. Nosta pelti jääkaappiin vähintään 4 tunniksi, mieluiten yön yli, jotta granola kovettuu.
- Nosta piiraspohjat paperimuottien kanssa tarjoiluvadille ja täytä jogurtilla. Valuta aprikoosit huolellisesti. Nosta puolikas hedelmä jokaisen piiraan keskelle. Tarjoa piiraiden kanssa juoksevaa hunajaa jokaisen itse annosteltavaksi.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat