Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Gochujang-koivet – broilerinkoivet saavat ylleen tulisen ja tahmean marinadin

1 h 40 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 1 h 30 min

Tällä helpolla reseptillä kokatuista broilerinkoivista saattaa tulla uusi lempiruokasi! Marinadi yhdistelee kutkuttavasti suolaista, makeaa, hapanta ja tulista.

14.3.2024
Reseptin ainekset
4 annosta
1 pkt (noin 1 kg)
maustamattomia broilerin koipireisiä
Marinadi:
½ dl
gochujang-tahnaa
3 rkl
soijakastiketta
2 rkl
miriniä tai riisiviinietikkaa
2 rkl
hunajaa
2 rkl
seesamiöljyä
Lisäksi:
1 rkl
seesaminsiemeniä
2
kevätsipulia

Gochujang-koivet – ohje:

  1. Sekoita marinadin ainekset kulhossa. Ota marinadista kolmasosa sivuun.
  2. Pane koipireidet marinadiin, kääntele ja anna marinoitua huoneenlämmössä puoli tuntia.
  3. Siirrä koipireidet uunivuokaan. Kypsennä 175-asteisessa uunissa 45 minuuttia.
  4. Ota lihat uunista, valele pinta lopulla marinadilla ja ripottele päälle seesaminsiemenet.
  5. Laita vuoka takaisin uuniin ja jatka paistamista vielä noin 15 minuuttia, kunnes liha on kypsää.

Voit halutessasi laittaa broilerit marinadiin jo hyvissä ajoin jääkaappiin. Ota lihat huoneenlämpöön puoli tuntia ennen kypsennystä.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt