


Gochujang-koivet – broilerinkoivet saavat ylleen tulisen ja tahmean marinadin
1 h 40 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 1 h 30 min
Tällä helpolla reseptillä kokatuista broilerinkoivista saattaa tulla uusi lempiruokasi! Marinadi yhdistelee kutkuttavasti suolaista, makeaa, hapanta ja tulista.
Reseptin ainekset
4 annosta
1 pkt (noin 1 kg)
maustamattomia broilerin koipireisiä
Marinadi:
½ dl
gochujang-tahnaa
3 rkl
soijakastiketta
2 rkl
miriniä tai riisiviinietikkaa
2 rkl
hunajaa
2 rkl
seesamiöljyä
Lisäksi:
1 rkl
seesaminsiemeniä
2
kevätsipulia
Gochujang-koivet – ohje:
- Sekoita marinadin ainekset kulhossa. Ota marinadista kolmasosa sivuun.
- Pane koipireidet marinadiin, kääntele ja anna marinoitua huoneenlämmössä puoli tuntia.
- Siirrä koipireidet uunivuokaan. Kypsennä 175-asteisessa uunissa 45 minuuttia.
- Ota lihat uunista, valele pinta lopulla marinadilla ja ripottele päälle seesaminsiemenet.
- Laita vuoka takaisin uuniin ja jatka paistamista vielä noin 15 minuuttia, kunnes liha on kypsää.
Voit halutessasi laittaa broilerit marinadiin jo hyvissä ajoin jääkaappiin. Ota lihat huoneenlämpöön puoli tuntia ennen kypsennystä.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat