


Gnocchivuoka päästää tiskaajan vähällä! Uunissa kypsyvä ihanuus tihkuu tomaattia, chorizoa ja juustoa
1 h 0 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 45 min
Gnocchivuoka valmistuu yhden astian taktiikalla. Mehevä, paistosmainen vuokaruoka saa kipakkuutta chorizomakkarasta. Paahda maukas marinara-kastike ensin vuoassa ja lisää sitten muut ainekset.
Reseptin ainekset
4 annosta
500 g
perunagnoccheja (tuore)
noin 200 g
chorizo-grillimakkaraa
1 pallo (125 g)
mozzarellajuustoa
25 g
parmesaanijuustoa
Marinara-tomaattikastike
2
salottisipulia
2–3
valkosipulinkynttä
2 rkl
oliiviöljyä
1 tlk (400 g)
kokonaisia kuorittuja tomaatteja
3 rkl
tomaattipyreetä
½ rkl
punaviinietikkaa
2 tl
basilikaa
1 tl
oreganoa
1 tl
sokeria
½ tl
suolaa
¼ tl
mustapippuria
(¼ tl
chilihiutaleita)
Gnocchivuoka – ohje:
- Valmista ensin gnocchivuoan kastike. Kuori ja hienonna sipulit ja valkosipulinkynnet. Sekoita kaikki kastikkeen ainekset uunin kestävässä vuoassa tai pannussa. Kypsennä kastiketta 200-asteisessa uunissa 15 minuuttia.
- Viipaloi makkara ja mozzarella. Raasta parmesaanijuusto.
- Ota kastike uunista. Sekoita joukkoon makkarat ja gnocchit. Lado päälle mozzarellaviipaleet ja ripottele parmesaaniraaste.
- Siirrä gnocchivuoka takaisin uuniin ja jatka kypsennystä vielä noin 30 minuuttia.
Vinkki!
Chorizon tilalle sopivat myös muut mausteiset makkarat.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat