Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Gnocchivuoka päästää tiskaajan vähällä! Uunissa kypsyvä ihanuus tihkuu tomaattia, chorizoa ja juustoa

1 h 0 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 45 min

Gnocchivuoka valmistuu yhden astian taktiikalla. Mehevä, paistosmainen vuokaruoka saa kipakkuutta chorizomakkarasta. Paahda maukas marinara-kastike ensin vuoassa ja lisää sitten muut ainekset.

11.1.2022
Reseptin ainekset
4 annosta
500 g
perunagnoccheja (tuore)
noin 200 g
chorizo-grillimakkaraa
1 pallo (125 g)
mozzarellajuustoa
25 g
parmesaanijuustoa
Marinara-tomaattikastike
2
salottisipulia
2–3
valkosipulinkynttä
2 rkl
oliiviöljyä
1 tlk (400 g)
kokonaisia kuorittuja tomaatteja
3 rkl
tomaattipyreetä
½ rkl
punaviinietikkaa
2 tl
basilikaa
1 tl
oreganoa
1 tl
sokeria
½ tl
suolaa
¼ tl
mustapippuria
(¼ tl
chilihiutaleita)

Gnocchivuoka – ohje:

  1. Valmista ensin gnocchivuoan kastike. Kuori ja hienonna sipulit ja valkosipulinkynnet. Sekoita kaikki kastikkeen ainekset uunin kestävässä vuoassa tai pannussa. Kypsennä kastiketta 200-asteisessa uunissa 15 minuuttia.
  2. Viipaloi makkara ja mozzarella. Raasta parmesaanijuusto.
  3. Ota kastike uunista. Sekoita joukkoon makkarat ja gnocchit. Lado päälle mozzarellaviipaleet ja ripottele parmesaaniraaste.
  4. Siirrä gnocchivuoka takaisin uuniin ja jatka kypsennystä vielä noin 30 minuuttia.

Vinkki!

Chorizon tilalle sopivat myös muut mausteiset makkarat.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt