


Kohta lautasella!
Gnocchi limonello on arjen aarre, joka valmistuu nopeasti tölkkipavuista ja valmiista gnoccheista
20 min
Gnocchi limonello tukevoitetaan tölkkipavuilla. Yhden pannun taktiikalla valmistuva kotivarapasta on sitruunaisen raikas ja täyttävä.
Reseptin ainekset
4 annosta
1
sitruunan kuori ja mehu
2
valkosipulinkynttä
2 rkl
rosmariinia hienonnettuna
2 dl
parmesaania raastettuna
1 dl
paksua maustamatonta jogurttia
1 rkl
hunajaa
½ tl
kurkumaa
½ tl
suolaa
¼ tl
mustapippuria
25 g
voita
1 pkt (500 g)
perunagnoccheja
1 tlk (380/230 g)
isoja valkoisia papuja suolaliemessä
1–2 dl
vettä
Gnocchi limonello – ohje:
- Pese ja kuivaa sitruuna. Raasta kuoren keltainen osa (1 rkl) ja purista mehu (1 dl). Kuori ja hienonna valkosipulit, hienonna rosmariini. Raasta juusto.
- Yhdistä jogurtti, mehu ja kuoriraaste, juusto, hunaja, kurkuma, suola ja pippuri kulhossa.
- Kuumenna voi pannulla ja paista gnoccheja keskilämmöllä 5 minuuttia. Valuta pavut ja lisää ne, valkosipulit ja rosmariini pannulle. Paista vielä noin 5 minuuttia tai kunnes gnocchit ovat kypsyneet rapeapintaisiksi.
- Sekoita jogurttikastike gnocchien joukkoon. Lisää vettä, kunnes kastike on sopivan paksua. Kuumenna ja sekoita niin, että juusto sulaa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat