Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Gluteeniton tomaatti-halloumipiirakka – tätä maistettuasi haluat heti toisen palasen!

1 h 45 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 1 h 30 min

Gluteeniton tomaatti-halloumipiirakka leivotaan kaurajauhoista. Täytteen juju on jyväsinapilla teräväksi maustetussa tuorejuustossa, uunissa makeutuvissa tomaateissa ja suolaisessa halloumijuustossa.

10.7.2018
Reseptin ainekset
6 annosta
Pohja
1 dl
maitorahkaa
1 dl
juustoraastetta
100 g
voita
4 dl
kaurajauhoja (gluteenittomia)
1 tl
hunajaa
½ tl
suolaa
Täyte
200 g
tuorejuustoa
2 rkl
jyväsinappia
250 g
erivärisiä kirsikkatomaatteja
150 g
halloumijuustoa
3 rkl
hienonnettua oreganoa

Gluteeniton tomaatti-halloumipiirakka valmistuu näin:

  1. Mittaa monitoimikoneen kulhoon maitorahka, juustoraaste, voi, kaurajauhot, hunaja ja suola. Sekoita tasaiseksi palloksi. Nosta taikinapallo jääkaappiin 15 minuutiksi.
  2. Laita uuni lämpiämään 225-asteiseksi. Kauli taikina leivinpaperin päällä ohueksi, pyöreäksi piirakkapohjaksi. Vedä piirakkapohja leivinpaperin avulla uunipellille.
  3. Sekoita tuorejuusto ja jyväsinappi kulhossa. Levitä tuorejuustoseos piirakkapohjan päälle. Huuhtele ja leikkaa kirsikkatomaatit puoliksi. Kuutioi halloumijuusto. Hienonna oregano. Levitä juustoseoksen päälle kirsikkatomaatteja, halloumijuustoa ja oreganoa.
  4. Kypsennä uunin keskitasolla 25–30 minuuttia, kunnes piirakan reunat ovat paistuneet rapeiksi. Piirakka maistuu parhaimmalta leivontapäivänä lämpimänä tai kylmänä.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt