Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Gluteeniton pizzapohja

50 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 30 min

Gluteeniton pizzapohja onnistuu, kun lisäät pohjaan lusikallisen psylliumia. Se parantaa taikinan sitkoa ja kuohkeutta, ja pizzaelämyksesi on täydellinen!

3.11.2015
Reseptin ainekset
2 kpl
Gluteeniton pizzapohja
12 g
hiivaa
2 dl
vettä
2 rkl
oliiviöljyä
1 rkl
sokeria
1/2 tl
suolaa
1 rkl
psylliumia
4 dl
gluteenitonta jauhoseosta

Gluteeniton pizzapohja – ohje:

  1. Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen. Lisää öljy, sokeri ja suola. Sekoita joukkoon psyllium ja alusta taikinaan jauhoseosta, kunnes saat koossa pysyvän taikinan.
  2. Peitä kulho liinalla ja anna taikinan kohota vähintään puoli tuntia.
  3. Kumoa taikina gluteenittomalla jauhoseoksella jauhotetulle pöydälle ja vaivaa hetki. Jaa taikina kahteen osaan ja kauli jauhotetulla pöydällä pizzapohjiksi.
  4. Nosta gluteenittomat pizzapohjat yksi kerrallaan kuumalle pizzakivelle tai uunipellille, ja jaa päälle haluamasi täytteet.
  5. Paista pizzoja 250-asteisen uunin keskitasolla 10–15 minuuttia.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt