Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Glaseerattua possunkylkeä ja jouluista bbq-kastiketta

12 h 25 min
{
Aktiivinen 25 min
Passiivinen 12 h 0 min
14.10.2010
Reseptin ainekset
10 annosta
1500 g
siankylkeä
2 kpl
sipulia
1 kpl
kokonaista valkosipulia
2 rkl
tuoretta timjamia
3 rkl
merisuolaa
15 dl
vettä
BBQ-kastike
3 dl
punaviinietikkaa
1 dl
punaviiniä
4 rkl
fariinisokeria
4 kpl
salottisipulia
2 kpl
sipulia
1 kpl
porkkanaa
1 kpl
lehtiselleriä
250 g
tuoreita herkkusieniä
50 dl
kanalientä
1 rkl
kardemummaa
2 kpl
kanelitankoa
10 g
tuoretta inkivääriä
1/2 kpl
tuoretta chiliä
1/2 tl
suolaa
1/2 tl
mustapippuria

Pane siistitty porsaankylki korkeareunaiseen uunivuokaan. Kuori ja leikkaa sipulit lohkoiksi. Lisää sipulilohkot, timjaminoksat, suola ja vesi uunivuokaan. Peitä liha ensin leivinpaperilla ja sitten foliolla. Hauduta porsaankylkeä 95-asteisessa uunissa 12 tuntia, kunnes liha on ylikypsää ja mureaa. Nosta porsaankylki jäähtymään erilliseen astiaan. Poista kylmästä porsaankyljestä nahka ja leikkaa kylki sopiviksi annospaloiksi. Valmista bbq-kastike. Kuori ja pilko kasvikset pieniksi paloiksi. Lisää kuumaksi lämmitettyyn kattilaan punaviinietikka ja punaviini ja anna seoksen kiehahtaa. Pane sekaan kasvikset, mausteet ja kanaliemi. Keitä hiljalleen kokoon, kunnes kastiketta on jäljellä noin puolet. Siivilöi kastike ja keitä kastiketta edelleen, kunnes se alkaa suurustua. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Paista porsaankylkipalojen läskipuolelle rapea pinta kuumalla pannulla ja sivele päälle reilusti jouluista bbq-kastiketta.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt