0(0)
Ginisilli – loihdi joulupöydän pikasilli valmiista matjesfileestä
Gluteeniton
Maidoton
Munaton
Laktoositon
1 h 10 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 1 h
Ginisilli tehdään valmiista matjessillifileestä ja mausteliemestä, jossa maistuu ginin lisäksi sitruuna ja rosmariini. Silli purkitetaan tunniksi tai kahdeksi ja tarjoillaan puolukoiden kanssa.
14.12.2020
 |
Kotivinkki
Reseptin ainekset
6 annosta
2matjessillifileetä (yhteensä 200 g)
Ginimausteliemi
½ dl giniä
2 rklsitruunan mehua
2 rkloliiviöljyä
1 rklsokeria
3rosmariininoksaa
Lisäksi
1 dlpuolukoita

Ginisilli – ohje:

  1. Leikkaa sillifileet noin sentin paksuisiksi viipaleiksi.
  2. Sekoita ginimausteliemen ainekset keskenään lasipurkissa. Lisää joukkoon sillipalat. Anna maustua kylmässä 1–2 tuntia.
  3. Lisää tarjoiluvaiheessa ginisillin joukkoon puolukoita.

Kommentoi »
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.