


Ginisilli – loihdi joulupöydän pikasilli valmiista matjesfileestä
1 h 10 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 1 h 0 min
Ginisilli tehdään valmiista matjessillifileestä ja mausteliemestä, jossa maistuu ginin lisäksi sitruuna ja rosmariini. Silli purkitetaan tunniksi tai kahdeksi ja tarjoillaan puolukoiden kanssa.
Reseptin ainekset
6 annosta
2
matjessillifileetä (yhteensä 200 g)
Ginimausteliemi
½ dl
giniä
2 rkl
sitruunan mehua
2 rkl
oliiviöljyä
1 rkl
sokeria
3
rosmariininoksaa
Lisäksi
1 dl
puolukoita
Ginisilli – ohje:
- Leikkaa sillifileet noin sentin paksuisiksi viipaleiksi.
- Sekoita ginimausteliemen ainekset keskenään lasipurkissa. Lisää joukkoon sillipalat. Anna maustua kylmässä 1–2 tuntia.
- Lisää tarjoiluvaiheessa ginisillin joukkoon puolukoita.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat