Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Ginisilli – loihdi joulupöydän pikasilli valmiista matjesfileestä

1 h 10 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 1 h 0 min

Ginisilli tehdään valmiista matjessillifileestä ja mausteliemestä, jossa maistuu ginin lisäksi sitruuna ja rosmariini. Silli purkitetaan tunniksi tai kahdeksi ja tarjoillaan puolukoiden kanssa.

14.12.2020
Reseptin ainekset
6 annosta
2
matjessillifileetä (yhteensä 200 g)
Ginimausteliemi
½ dl
giniä
2 rkl
sitruunan mehua
2 rkl
oliiviöljyä
1 rkl
sokeria
3
rosmariininoksaa
Lisäksi
1 dl
puolukoita

Ginisilli – ohje:

  1. Leikkaa sillifileet noin sentin paksuisiksi viipaleiksi.
  2. Sekoita ginimausteliemen ainekset keskenään lasipurkissa. Lisää joukkoon sillipalat. Anna maustua kylmässä 1–2 tuntia.
  3. Lisää tarjoiluvaiheessa ginisillin joukkoon puolukoita.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt