Kotivinkki

Ginisilli – loihdi joulupöydän pikasilli valmiista matjesfileestä

1 h 10 min
{
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
1 h
Ginisilli tehdään valmiista matjessillifileestä ja mausteliemestä, jossa maistuu ginin lisäksi sitruuna ja rosmariini. Silli purkitetaan tunniksi tai kahdeksi ja tarjoillaan puolukoiden kanssa.
GL
MA
MU
LA
0
0
Julkaistu: 14.12.2020


Ainekset (6 annosta)

  • 2matjessillifileetä (yhteensä 200 g)

Ginimausteliemi

  • ½ dl giniä
  • 2 rklsitruunan mehua
  • 2 rkloliiviöljyä
  • 1 rklsokeria
  • 3rosmariininoksaa

Lisäksi

  • 1 dlpuolukoita
Tulosta

Ginisilli valmistuu näin:

  1. Leikkaa sillifileet noin sentin paksuisiksi viipaleiksi.
  2. Sekoita ginimausteliemen ainekset keskenään lasipurkissa. Lisää joukkoon sillipalat. Anna maustua kylmässä 1–2 tuntia.
  3. Lisää tarjoiluvaiheessa ginisillin joukkoon puolukoita.
MITÄ PIDIT?
0
Kommentoi »