Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Geisha-tryffelit – täyteläisissä palleroissa ihastuttaa suosikkisuklaasta tuttu makumaailma

6 h 20 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 6 h 0 min

Geisha-tryffelit saavat makunsa nimensä mukaisesti pähkinäisestä suosikkisuklaasta. Tarvitset palleroiden tekoon vain kaksi raaka-ainetta sekä kaakaojauhetta tai pähkinärouhetta koristeluun. Ihanan helppoa!

Reseptin ainekset
12 kpl
Geisha-tryffelit
225 g
Geisha-suklaata
1 dl
kuohukermaa
kaakaojauhetta, hasselpähkinä- tai suklaarouhetta

Geisha-tryffelit – ohje:

  1. Pilko karkit lämpöä kestävään kulhoon. Lämmitä kermaa miedolla lämmöllä paksupohjaisessa kattilassa, kunnes se kiehahtaa. Kaada kerma karkkien päälle. Odota pari minuuttia ja sekoita sitten tasaiseksi. Jos seokseen jää paakkuja, lämmitä sitä vielä hetki vesihauteessa.
  2. Laita kelmu kulhon päälle ja siirrä tryffeliseos jääkaappiin kuudeksi tunniksi.
  3. Pyöritä jähmettyneestä tryffelimassasta lusikan avulla palloja lautaselle. Pyörittele tryffelit hasselpähkinä- tai suklaarouheessa tai kaakaojauhossa. Laita tryffelit lautaselle ja hetkeksi jääkaappiin.

Vinkit!

  • Tryffelit säilyvät viileässä noin viikon.
  • Voit tehdä tryffelit myös jostain muusta suklaakarkista.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt