Geisha-tryffelit – täyteläisissä palleroissa ihastuttaa suosikkisuklaasta tuttu makumaailma
6 h 20 min
{
Aktiivinen
20 minPassiivinen
6 h Geisha-tryffelit saavat makunsa nimensä mukaisesti pähkinäisestä suosikkisuklaasta. Tarvitset palleroiden tekoon vain kaksi raaka-ainetta sekä kaakaojauhetta tai pähkinärouhetta koristeluun. Ihanan helppoa!
4.7
Julkaistu: 19.12.2019

Geisha-tryffelit – täyteläisissä palleroissa ihastuttaa suosikkisuklaasta tuttu makumaailma
Reseptin ainekset (12 kpl)
Geisha-tryffelit
- 225 gGeisha-suklaata
- 1 dlkuohukermaa
- kaakaojauhetta, hasselpähkinä- tai suklaarouhetta
Geisha-tryffelit valmistetaan näin:
- Pilko karkit lämpöä kestävään kulhoon. Lämmitä kermaa miedolla lämmöllä paksupohjaisessa kattilassa, kunnes se kiehahtaa. Kaada kerma karkkien päälle. Odota pari minuuttia ja sekoita sitten tasaiseksi. Jos seokseen jää paakkuja, lämmitä sitä vielä hetki vesihauteessa.
- Laita kelmu kulhon päälle ja siirrä tryffeliseos jääkaappiin kuudeksi tunniksi.
- Pyöritä jähmettyneestä tryffelimassasta lusikan avulla palloja lautaselle. Pyörittele tryffelit hasselpähkinä- tai suklaarouheessa tai kaakaojauhossa. Laita tryffelit lautaselle ja hetkeksi jääkaappiin.
Vinkki!
- Tryffelit säilyvät viileässä noin viikon.
- Voit tehdä tryffelit myös jostain muusta suklaakarkista.

Suklaapallot – suklaanystävän juhlavat herkkupallerot taltuttavat makeanhimon
Maku

Piparitryffelit – pyöräytä kimaltavat pallurat makeaksi joulunaposteltavaksi tai lahjaksi suklaanystävälle
Meillä kotona

Suklaatryffelit
Maku

Mariannetryffelit
Kotivinkki

Konjakkitryffelit
Maku

Piparminttusuklaat
Maku

Kookospallot
Maku

Taatelipallot – juhlavasti hohtavat pallerot sopivat sekä jälkkäripöytään että rentoihin illanistujaisiin
Maku