Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Gazpacho paahdetuista kasviksista

2 h 10 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 2 h 0 min

Gazpacho saa lisää makua, kun paahdat kasvikset ennen keiton valmistusta. Tarjoile espanjalainen kylmä keitto esimerkiksi aiolin ja rapean leivän kaverina.

9.4.2014
Reseptin ainekset
4 annosta
Gazpacho
2 kpl
fenkolia
3 kpl
tomaattia
1/2 kpl
paprikaa (punaista)
1 kpl
sipulia
3 kpl
valkosipulinkynttä
2 rkl
rypsiöljyä
2 kpl
vaaleaa rouheleipäviipaletta
5 dl
kasvislientä
3 rkl
oliiviöljyä
2 rkl
viinietikkaa (sherry)
1 tl
hunajaa
1 tl
suolaa
1/2 tl
mustapippuria

Gazpachon valmistus:

Leikkaa fenkoli suikaleiksi. Halkaise tomaatit, paloittele paprika ja kuorittu sipuli. Kuori valkosipulinkynnet.

Pane kasvikset uunivuokaan ja pirskottele päälle öljyä. Paahda kasviksia 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.

Soseuta kasvikset monitoimikoneessa.

Lisää keiton sekaan kuorettomat leipäviipaleet, kasvisliemi, öljy, viinietikka ja mausteet. Jauha gazpachokeitto sileäksi.

Tarjoa paahdetuista kasviksista valmistettu gazpacho kylmänä aiolin ja rapeakuorisen leivän kanssa.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt