


Gazpacho (kylmä espanjalainen kasviskeitto)
25 min
Gazpacho on täydellinen hellepäivän kylmä keitto, joka sopii niin kevyeksi lounaaksi kuin alkupalaksikin. Tässä versiossa maistuu häivähdys inkivääriä ja salottisipulia. Suosittelemme!
Reseptin ainekset
4 annosta
Gazpacho
1/2
salottisipulia
2
valkosipulinkynttä
2
tomaattia
1
punainen paprika
1/4
kurkkua
2
paahtoleipäviipaletta
1/2 dl
oliiviöljyä
1 rkl
punaviinietikkaa
2 tl
tuoretta inkivääriä (raastettuna)
1/2 tl
suolaa
1/4 tl
mustapippuria
2 dl
vettä
Gazpacho valmistuu näin:
- Paloittele kasvikset ja paahda leivät.
- Soseuta ainekset monitoimikoneessa.
- Lisää öljy, etikka ja mausteet. Soseuta gazpacho tasaiseksi.
- Lisää tarvittaessa vettä.
- Jaa gazpacho kulhoihin ja ripottele pinnalle halutessasi paprika- ja kurkkukuutioita sekä jäitä.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat