Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Gazpacho (kylmä espanjalainen kasviskeitto)

25 min

Gazpacho on täydellinen hellepäivän kylmä keitto, joka sopii niin kevyeksi lounaaksi kuin alkupalaksikin. Tässä versiossa maistuu häivähdys inkivääriä ja salottisipulia. Suosittelemme!

11.9.2010
Reseptin ainekset
4 annosta
Gazpacho
1/2
salottisipulia
2
valkosipulinkynttä
2
tomaattia
1
punainen paprika
1/4
kurkkua
2
paahtoleipäviipaletta
1/2 dl
oliiviöljyä
1 rkl
punaviinietikkaa
2 tl
tuoretta inkivääriä (raastettuna)
1/2 tl
suolaa
1/4 tl
mustapippuria
2 dl
vettä

Gazpacho valmistuu näin:

  1. Paloittele kasvikset ja paahda leivät.
  2. Soseuta ainekset monitoimikoneessa.
  3. Lisää öljy, etikka ja mausteet. Soseuta gazpacho tasaiseksi.
  4. Lisää tarvittaessa vettä.
  5. Jaa gazpacho kulhoihin ja ripottele pinnalle halutessasi paprika- ja kurkkukuutioita sekä jäitä.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt