Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Frittata

50 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 30 min

Frittata eli uunimunakas on helppo ja herkullinen, kasvisvoittoinen arkiruoka. Tarjoa frittata runsaan salaatin kanssa.

17.11.2014
Reseptin ainekset
4 annosta
1 kpl
sipulia
1 kpl
valkosipulinkynttä
1 rkl
rypsiöljyä
250 g
kirsikkatomaattia
1 kpl
paprikaa (keltainen)
200 g
kermaviiliä (ei kevyt)
5 kpl
munaa
1/2 tl
suolaa
1/4 tl
mustapippuria
200 g
emmentaalijuustoa (rasvaa 27-30 %) (raastettuna)
Voiteluun
1 rkl
voita
Pinnalle
1/2 dl
tuoretta basilikaa

Kuori ja silppua sipulit. Kuullota niitä öljyssä pannulla.

Voitele uunivuoka (noin 20 cm x 40 cm).

Huuhtele ja halkaise tomaatit. Huuhtele ja pilko paprika. Levitä sipulit ja paloitellut kasvikset vuokaan.

Sekoita kulhossa kermaviili, rikotut munat ja mausteet. Kaada munaseos uunivuokaan.

Ripottele päälle juustoraaste. Paista 175 asteessa puoli tuntia. Ripottele frittatan päälle basilikaa.

Tarjoa frittata leivän ja salaatin kanssa.

Vinkki!

Jos pidät fetajuustosta, kokeile valmistaa myös tämä herkullinen uunimunakas.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt