Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Fisut ja ranut ahvenesta ja bataatista – onkiretken maukas palkinto

45 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 30 min

Työnnä bataatit uuniin ja ota ahvenet esiin. Nämä superherkulliset fisut ja ranut valmis­tuvat vikkelästi, ja ne on lupa herkutella sormin!

27.7.2018
Reseptin ainekset
4
Bataattiranut
1 kg
bataattia
2 rkl
rypsiöljyä
¼ tl
suolaa
2 tl
kuminansiemeniä
Paistetut ahvenpalat
400 g
ahvenfileitä
¾ tl
suolaa
½ tl
sitruunapippuria
1
muna
1 dl
korppujauhoja
2 rkl
voita
2 rkl
rypsiöljyä
  1. Kuori ja lohko bataatti. Laita öljy, suola, kumina ja bataatit tilavaan kulhoon. Pyörittele bataatit öljyssä ja levitä ne uunipellille leivinpaperin päälle. Paista 225-asteisen uunin ylätasolla noin 30 minuuttia, kunnes bataatit ovat kypsiä.
  2. Mausta ahvenet suolalla ja sitruunapippurilla. Vatkaa munan rakenne rikki. Kääntele kalapalat ensin munassa ja sitten korppujauhoissa.
  3. Kuumenna pannulla voita ja öljyä. Paista kaloja pari minuuttia per puoli, kunnes ne ovat kullanruskeita ja kypsiä.

Tarjoa ahvenet ja bataattiranskalaiset yrttimajoneesin kanssa. Yhdistä 1 ½ dl majoneesia, 1 dl tuoreita hienonnettuja yrttejä ja 1 rkl sitruunamehua.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt