Maku

Fisut ja ranut ahvenesta ja bataatista – onkiretken maukas palkinto

45 min
0
0

Työnnä bataatit uuniin ja ota ahvenet esiin. Nämä superherkulliset fisut ja ranut valmis­tuvat vikkelästi, ja ne on lupa herkutella sormin!
Tulosta
Kuvat Timo Villanen

Ainekset (4)

Bataattiranut

  • 1 kgbataattia
  • 2 rklrypsiöljyä
  • ¼ tlsuolaa
  • 2 tl kuminansiemeniä

Paistetut ahvenpalat

  • 400 gahvenfileitä
  • ¾ tlsuolaa
  • ½ tlsitruunapippuria
  • 1muna
  • 1 dlkorppujauhoja
  • 2 rklvoita
  • 2 rklrypsiöljyä

Tee näin

45 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN30 min
MITÄ PIDIT?
0