Reseptin ainekset
150 g
fetajuustoa
7 dl
ranskankermaa tai kermaviiliä
2 rkl
hienonnettua ruohosipulia
½
sitruunanmehu
1 dl
ruisjauhoja
500 g
silakkafileitä
2 tl
suolaa
valkopippuria
1-2 rkl
voita tai rypsiöljyä paistamiseen
Fetalla täytetyt silakkapihvit – ohje:
- Muhenna fetajuusto haarukalla. Sekoita sen joukkoon ranskankerma, ruohosipuli ja sitruunamehu.
- Levitä työtasolle leivinpaperi. Sirottele tasaisen ohut kerros ruisjauhoa leivinpaperin päälle. Aseta puolet silakkafileistä jauhojen päälle nahkapuoli alaspäin.
- Mausta fileet suolalla ja pippurilla.
- Lusikoi leivinpaperilla makaavien silakoiden päälle fetatäytettä kunnon nokare. Aseta loput fileet maustettujen päälle nahkapuoli ylöspäin. Paina kevyesti, jotta pihvit pysyvät paistettaessa koossa.
- Mausta pihvien pinta suolalla ja pippurilla. Käännä pihvit, jotta ne jauhottuvat toiseltakin puolelta.
- Kuumenna rasva paistinpannussa. Paista pihvit keskilämmöllä molemmilta puolilta noin 4 minuuttia. Tarjoa esimerkiksi sitruuna-perunasoseen kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat