Kotivinkki

Fetajuustoiset silakkapihvit

0
0

Fetajuustoiset silakkapihvit

Teksti Henri Alén
Kuvat A-lehtien kuva-arkisto
Tulosta
Mainos

Ainekset

  • 150 gfetajuustoa
  • 7 dlranskankermaa tai kermaviiliä
  • 2 rklhienonnettua ruohosipulia
  • ½sitruunanmehu
  • 1 dlruisjauhoja
  • 500 gsilakkafileitä
  • 2 tlsuolaa
  • valkopippuria
  • 1-2 rklvoita tai rypsiöljyä paistamiseen

Tee näin

{
AKTIIVINEN
PASSIIVINEN

1. Muhenna fetajuusto haarukalla. Sekoita sen joukkoon ranskankerma, ruohosipuli ja sitruunamehu.

2. Levitä työtasolle leivinpaperi. Sirottele tasaisen ohut kerros ruisjauhoa leivinpaperin päälle. Aseta puolet silakkafileistä jauhojen päälle nahkapuoli alaspäin.

3. Mausta fileet suolalla ja pippurilla.

4. Lusikoi leivinpaperilla makaavien silakoiden päälle fetatäytettä kunnon nokare. Aseta loput fileet maustettujen päälle nahkapuoli ylöspäin. Paina kevyesti, jotta pihvit pysyvät paistettaessa koossa.

5. Mausta pihvien pinta suolalla ja pippurilla. Käännä pihvit, jotta ne jauhottuvat toiseltakin puolelta.

6. Kuumenna rasva paistinpannussa. Paista pihvit keskilämmöllä molemmilta puolilta noin 4 minuuttia. Tarjoa sitruuna-perunasoseen kanssa.
 

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä