Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Fetatäytteiset silakkapihvit

1.11.2010
Reseptin ainekset
150 g
fetajuustoa
7 dl
ranskankermaa tai kermaviiliä
2 rkl
hienonnettua ruohosipulia
½
sitruunanmehu
1 dl
ruisjauhoja
500 g
silakkafileitä
2 tl
suolaa
valkopippuria
1-2 rkl
voita tai rypsiöljyä paistamiseen

Fetalla täytetyt silakkapihvit – ohje:

  1. Muhenna fetajuusto haarukalla. Sekoita sen joukkoon ranskankerma, ruohosipuli ja sitruunamehu.
  2. Levitä työtasolle leivinpaperi. Sirottele tasaisen ohut kerros ruisjauhoa leivinpaperin päälle. Aseta puolet silakkafileistä jauhojen päälle nahkapuoli alaspäin.
  3. Mausta fileet suolalla ja pippurilla.
  4. Lusikoi leivinpaperilla makaavien silakoiden päälle fetatäytettä kunnon nokare. Aseta loput fileet maustettujen päälle nahkapuoli ylöspäin. Paina kevyesti, jotta pihvit pysyvät paistettaessa koossa.
  5. Mausta pihvien pinta suolalla ja pippurilla. Käännä pihvit, jotta ne jauhottuvat toiseltakin puolelta.
  6. Kuumenna rasva paistinpannussa. Paista pihvit keskilämmöllä molemmilta puolilta noin 4 minuuttia. Tarjoa esimerkiksi sitruuna-perunasoseen kanssa.  
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt