Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Fenkoli-katkarapupasta

15 min
19.3.2006
Reseptin ainekset
2 annosta
1
fenkoli
1
sipuli
1/2 rkl
oliiviöljyä
1/2 tl
suolaa
1/4 tl
mustapippuria
1
appelsiini
1
lime
200 g
katkarapuja (pakaste)
Pasta
2 l
vettä
1 tl
suolaa
250 g
tuorepastaa
1/2 rkl
oliiviöljyä
Tarjoiluun
30 g
parmesaanijuustoa (lastuina)

Halkaise pesty fenkoli, poista puumainen kanta ja suikaloi puolikkaat. Kuori halkaistu sipuli ja viipaloi puolikkaat.

Kuumenna öljy paistinpannussa ja pehmitä fenkoli- ja sipuliviipaleet öljyssä, mutta älä ruskista niitä. Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Lisää hedelmistä puristetut mehut ja anna kiehua hiljaa poristen noin 3 minuuttia. Lisää katkaravut ja kuumenna ne.

Keitä pasta kastikkeen valmistuksen ohessa. Valuta pasta ja mausta se oliiviöljytilkalla. Yhdistä kuuma pasta ja fenkoli-katkarapukastike.

Tarjoa parmesaanista vuoltujen lastujen kanssa. Nauti fenkoli-katkarapupasta viileän valkoviinin kanssa.

•Käytä katkarapujen tilalla hummerin lihaa tai kampasimpukoita.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt