Reseptin ainekset
2 annosta
1
fenkoli
1
sipuli
1/2 rkl
oliiviöljyä
1/2 tl
suolaa
1/4 tl
mustapippuria
1
appelsiini
1
lime
200 g
katkarapuja (pakaste)
Pasta
2 l
vettä
1 tl
suolaa
250 g
tuorepastaa
1/2 rkl
oliiviöljyä
Tarjoiluun
30 g
parmesaanijuustoa (lastuina)
Halkaise pesty fenkoli, poista puumainen kanta ja suikaloi puolikkaat. Kuori halkaistu sipuli ja viipaloi puolikkaat.
Kuumenna öljy paistinpannussa ja pehmitä fenkoli- ja sipuliviipaleet öljyssä, mutta älä ruskista niitä. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
Lisää hedelmistä puristetut mehut ja anna kiehua hiljaa poristen noin 3 minuuttia. Lisää katkaravut ja kuumenna ne.
Keitä pasta kastikkeen valmistuksen ohessa. Valuta pasta ja mausta se oliiviöljytilkalla. Yhdistä kuuma pasta ja fenkoli-katkarapukastike.
Tarjoa parmesaanista vuoltujen lastujen kanssa. Nauti fenkoli-katkarapupasta viileän valkoviinin kanssa.
•Käytä katkarapujen tilalla hummerin lihaa tai kampasimpukoita.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat