


Eton mess -jälkiruoka
20 min
Mansikkaa, kermaa ja marenkia, voiko ihanampaa kesäjälkkäriä ollakaan! Brittiläinen Eton mess -kerrosjälkiruoka on superhelppo ja herkullinen triflen pikkusisko.
Reseptin ainekset
4 annosta
Hilloke
250 g
mansikoita
3/4 dl
hillosokeria
2 rkl
sitruunamehua
1 tl
kardemummaa
Lisäksi
3 dl
vispikermaa (rasvaa 25 %)
2 rkl
tomusokeria
1 tl
vaniljasokeria
100 g
marenkeja
100 g
mansikoita (tuoreita)
Mittaa mansikat, sokeri, sitruunamehu ja kardemumma kattilaan. Keitä noin 10 minuuttia hillokkeeksi. Jäähdytä hilloke.
Vaahdota kerma. Mausta tomusokerilla ja vaniljasokerilla.
Kokoa jälkiruoka neljään jälkiruokakulhoon. Tee kerroksia kermasta ja hillokkeesta ja ripottele jälkiruokaan myös marenkia ja lohkottuja tuoreita mansikoita.
• Voit käyttää jälkiruokaan myös valmista mansikkahilloa tai pelkkiä tuoreita marjoja.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat