Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Etiopialainen kasvis-kaalipata

1 h 10 min
21.2.2011
Reseptin ainekset
8 annosta
400 g
sipulia
1 rkl
voita
2 tl
kurkumaa
2 dl
vettä
1200 g
keräkaalia
450 g
porkkanaa
250 g
perunaa
1 dl
rypsiöljyä
2
valkosipulinkynttä
1 rkl
tuoretta inkivääriä (raastettuna)
1/2 tl
mustapippuria
1 tl
suolaa

Etiopialainen kasvis-kaalipata – ohje:

  1. Hienonna sipuli ja kuullota voissa pehmeäksi.
  2. Lisää kurkuma ja 1/2 dl vettä. Hauduta miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia välillä sekoitellen.
  3. Suikaloi kaali. Raasta kuoritut porkkanat ja perunat.
  4. Kuumenna öljy toisessa kattilassa ja kuullota kasvisraasteita noin 20 minuuttia, kunnes ne pehmenevät.
  5. Kuori valkosipuli ja inkivääri. Lisää sipuliseoksen joukkoon puristetut valkosipulit, raastettu inkivääri, mustapippuri, suola ja 1/2 dl vettä. Hauduta välillä sekoitellen noin 10 minuuttia.
  6. Lisää sipuliseoksen joukkoon notkistunut kaaliseos ja 1 dl vettä. Kiehauta ja hauduta kaalipataa miedolla lämmöllä vielä 10–15 minuuttia.

Tiesitkö?

Etiopialainen kaalipata tarjoillaan perinteisesti berberé-maustetta sisältävien ruokien lisäkkeenä.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt