


Etikka-inkiväärilohi – aasialaishenkinen kalaherkku kypsytetään neilikalla maustetussa liemessä
12 h 15 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 12 h 0 min
Etikka-inkiväärilohen liemi kypsyttää ja maustaa lohiviipaleet ihaniksi suupaloiksi. Kalaherkku on helppo valmistaa, mutta kypsyttäminen vaatii hieman malttia ja aikaa.
Reseptin ainekset
4–6 annosta
350 g
ruodotonta lohifileetä
1
porkkana
2 cm
pala inkivääriä
Liemi
2 ½ dl
vettä
½ dl
väkiviinaetikkaa
2 tl
suolaa
½ dl
sokeria
3
kokonaista neilikkaa
Lisäksi
ituja tai versoja
limen lohkoja
Etikka-inkiväärilohi – ohje:
- Leikkaa lohi viipaleiksi riveihin. Leikkaa porkkana ja inkivääri ohuiksi suikaleiksi lohen päälle.
- Sekoita kulhossa kaikki liemen aineet. Kaada liemi lohiviipaleille ja porkkana-inkiväärisuikaleille.
- Anna inkiväärilohen maustua jääkaapissa 10–12 tuntia.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
