Entrecôte on avainsana, kun haluat täydelliset pihvit. Hiero naudan entrecôten pintaan rub-kuivamausteseos, joka antaa lihaan rutkasti makua ja rouhean pinnan. Paista sitten entrecôte grillissä tai liedellä ja leikkaa paistamisen jälkeen viipaleiksi. Niin helppoa, niin herkullista!
Poista entrecôtesta ylimääräiset kalvot. Hiero mausteseos lihaan. Anna maustua tunnin ajan huoneenlämmössä ennen grillaamista.
Ruskista lihan pinta ensin grillissä kauttaaltaan. Laita lihaan paistomittari ja grillaa lihaa epäsuorassa lämmössä, kunnes sisälämpötila on 55–58 astetta, tällöin liha on sisältä vielä mehevän punertavaa. Voit myös ruskistaa lihan paistinpannulla ja kypsentää loppuun uunissa 125–150 asteessa.
Kääri liha folioon ja anna vetäytyä 15 minuuttia. Leikkaa viipaleiksi ja tarjoa.
Vinkki!
Voit leikata rubmaustetun lihan myös suoraan pihveiksi ja grillata ne molemmin puolin haluttuun kypsyyteen.
Vinkki!
Tarjoa entrecôte bataattikiekkojen ja melonisalsan kanssa.