Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme
Meksikosta Italiaan

Enchilada-lasagne on helppo arkiruoka, jossa maistuu tuttu pasta uudella tavalla

50 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 35 min

Lasagnen makuinen enchiladavuoka on täyttävä versio suosikkiruoasta. Täytä tortillat jauheliha-tomaattikastikkeella ja lado ne tiiviisti vuokaan. Valkokastike syntyy helpomman kautta kahdesta juustosta.

6.10.2025
Reseptin ainekset
4 annosta
400 g
naudanjauhelihaa
1+1 rkl
oliiviöljyä
1
sipuli
2
valkosipulinkynttä
1
punainen paprika
1 rkl
tomaattipyreetä
400 g
tomaattimurskaa
1 tl
suolaa
1 tl
sokeria
½ tl
chilirouhetta
½ tl
mustapippuria
8 kpl (320 g)
tortillalettuja
250 g
ricottajuustoa
75 g
parmesaanijuustoraastetta
2 rkl
rapeaa valkosipulia chili-seesamiöljyssä (esim. Pirkka Parhaat)
Lisäksi
250 g
kirsikkatomaatteja
½ rku
basilikaa

Enchilada-lasagne – ohje:

  1. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Poista paprikasta kanta ja siemenet. Kuutioi paprika.
  2. Ruskista jauheliha pannulla oliiviöljyssä (1 rkl). Lisää sipulit, valkosipuli ja paprika. Paista 5 minuuttia.
  3. Ota tomaattimurskasta 1 dl sivuun ja lisää loput pannulle. Mausta tomaattipyreellä, suolalla, sokerilla, chilirouheella ja mustapippurilla. Anna kastikkeen hautua 5 minuuttia miedolla lämmöllä.
  4. Voitele uunivuoka (20 × 30 cm) oliiviöljyllä (1 rkl). Levitä tortillaletut työtasolle ja jaa täyte niiden päälle. Kääri rullaksi ja nosta vuokaan.
  5. Yhdistä ricotta ja parmesaaniraaste. Lusikoi seos tortillarullien pinnalle. Valuta päälle rapeaa valkosipuli-chiliöljyä. Paista 200-asteisessa uunissa 25–30 minuuttia, kunnes pinta on kauniin värinen.
  6. Viimeistele viipaloiduilla kirsikkatomaateilla ja basilikalla.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt