Kuvat
Julkaistu 12.9.2010

Elisan kuppikakut
Reseptin ainekset (12 kpl)
- 125 gleivontamargariinia (rasvaa 80 %)
- 1 1/2 dlsokeria
- 2 kplmunaa
- 3 1/2 dlvehnäjauhoja
- 2 tlleivinjauhetta
- 200 gkermaviiliä
- 2 dlpunaherukoita
Kuorrute
- 200 gtuorejuustoa
- 2 dltomusokeria
Vaahdota huoneenlämpöinen rasva ja sokeri. Lisää munat yksitellen hyvin vatkaten. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää yhdessä kermaviilin kanssa taikinaan. Nostele myös marjat taikinaan. Pane muffinivuoat muffinipellin koloihin, jaa taikina vuokiin ja paista 200-asteisessa uunissa 25–30 minuuttia. Sekoita tuorejuusto ja tomusokeri sähkövatkaimella. Tipauta sekaan halutessasi muutama tippa elintarvikeväriä. Koristele jäähtyneet Elisan kuppikakut kuorrutteella. •Voit värjätä kuorrutteen tipalla elintarvikeväriä. •Voit pursottaa pieniä kukkasia kuppikakkujen pintaan tai levittää kuorrutteen veitsen avulla.