


Elisan kuppikakut
1 h 5 min
{
Aktiivinen 35 min
Passiivinen 30 min
Reseptin ainekset
12 kpl
125 g
leivontamargariinia (rasvaa 80 %)
1 1/2 dl
sokeria
2 kpl
munaa
3 1/2 dl
vehnäjauhoja
2 tl
leivinjauhetta
200 g
kermaviiliä
2 dl
punaherukoita
Kuorrute
200 g
tuorejuustoa
2 dl
tomusokeria
Vaahdota huoneenlämpöinen rasva ja sokeri. Lisää munat yksitellen hyvin vatkaten. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää yhdessä kermaviilin kanssa taikinaan. Nostele myös marjat taikinaan. Pane muffinivuoat muffinipellin koloihin, jaa taikina vuokiin ja paista 200-asteisessa uunissa 25–30 minuuttia. Sekoita tuorejuusto ja tomusokeri sähkövatkaimella. Tipauta sekaan halutessasi muutama tippa elintarvikeväriä. Koristele jäähtyneet Elisan kuppikakut kuorrutteella. •Voit värjätä kuorrutteen tipalla elintarvikeväriä. •Voit pursottaa pieniä kukkasia kuppikakkujen pintaan tai levittää kuorrutteen veitsen avulla.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat