


Eksoottinen hedelmäsalaatti
20 min
Reseptin ainekset
6 annosta
300 g
tuoretta ananasta
200 g
tuoretta mangoa
300 g
vesimelonia
200 g
verigreippiä
Marinadi
2 dl
viiden hedelmän mehua
1 1/2 rkl
hillottua inkivääriä (hienonnettuna)
1 tl
vanilliinisokeria
1/2 dl
tuoretta minttua
Rouhe
1 dl
kookoshiutaleita
1 1/2 rkl
sokeria
Lisäksi
6 dl
vaniljajäätelöä
1/2 dl
tuoretta minttua
Kuori ja paloittele hedelmät kulhoon. Sekoita marinadin ainekset keskenään ja kaada hedelmien päälle. Peitä ja siirrä viileään maustumaan. Mittaa kookoshiutaleet ja sokeri paistinpannulle. Kuumenna sekoitellen, kunnes seos on paahtunut kauniin ruskeaksi. Siirrä rouhe lautaselle jäähtymään ja rapeutumaan. Rakenna annokset hedelmäsalaatista, jäätelöstä ja kookosrouheesta. Koristele tuoreella mintulla.
Hillotun inkiväärin hienontaminen sujuu superkätevästi puhtaalla valkosipulinpusertimella.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat