


Huh, miten helppoa!
Dumplingvuoka – nerokas vuokaruoka on valmis uuniin 10 minuutissa
35 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 25 min
Unohda höyrytys ja paistaminen – dumplingit voi valmistaa myös uunissa. Sekoita pakastedumplingeja, nopeasti kypsyviä kasviksia ja valmiita maustetahnoja vuokaan, uuni hoitaa lopun.
Reseptin ainekset
4 annosta
2
valkosipulinkynttä
2
kevätsipulinvartta
1 ps (200 g)
paksoita
1
lime
1 tlk (400 g)
kookosmaitoa
3 rkl
maapähkinävoita
2 rkl
currytahnaa
1 ps (200 g)
dumplingeja (pakaste)
2 dl
cheddarjuustoraastetta
Lisäksi
1 rku
korianteria
1–2 rkl
rapeaa valkosipulia chili-seesamiöljyssä (esim. Pirkka Parhaat)
Dumplingvuoka – katso ohje:
- Kuori ja hienonna valkosipulit. Hienonna kevätsipulit ja suikaloi paksoi. Purista limen mehu.
- Sekoita kookosmaito, maapähkinä- ja currytahna, limenmehu, sipulit ja paksoisuikaleet uunivuossa. Lisää pakastenyytit jäisinä ja ripottele pinnalle juustoa.
- Paista 200-asteisessa uunissa 25 minuuttia.
- Viimeistele ruoka korianterilla ja rapealla chili-seesamiöljyllä.
Vinkki!
Valitse dumplingit suosikkitäytteelläsi ja lisää kasviksia maun mukaan.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat