Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme
Huh, miten helppoa!

Dumplingvuoka – nerokas vuokaruoka on valmis uuniin 10 minuutissa

35 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 25 min

Unohda höyrytys ja paistaminen – dumplingit voi valmistaa myös uunissa. Sekoita pakastedumplingeja, nopeasti kypsyviä kasviksia ja valmiita maustetahnoja vuokaan, uuni hoitaa lopun.

14.10.2025

Reseptin ainekset
4 annosta
2
valkosipulinkynttä
2
kevätsipulinvartta
1 ps (200 g)
paksoita
1
lime
1 tlk (400 g)
kookosmaitoa
3 rkl
maapähkinävoita
2 rkl
currytahnaa
1 ps (200 g)
dumplingeja (pakaste)
2 dl
cheddarjuustoraastetta
Lisäksi
1 rku
korianteria
1–2 rkl
rapeaa valkosipulia chili-seesamiöljyssä (esim. Pirkka Parhaat)

Dumplingvuoka – katso ohje:

  1. Kuori ja hienonna valkosipulit. Hienonna kevätsipulit ja suikaloi paksoi. Purista limen mehu.
  2. Sekoita kookosmaito, maapähkinä- ja currytahna, limenmehu, sipulit ja paksoisuikaleet uunivuossa. Lisää pakastenyytit jäisinä ja ripottele pinnalle juustoa.
  3. Paista 200-asteisessa uunissa 25 minuuttia.
  4. Viimeistele ruoka korianterilla ja rapealla chili-seesamiöljyllä.

Vinkki!

Valitse dumplingit suosikkitäytteelläsi ja lisää kasviksia maun mukaan.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt