Maku

Dukkahmaustetulla porsaanlihalla täytetyt pitaleivät – maukas savustettu grilliruoka

1 h 15 min
MU
0
0

Pitaleivät täytetään grillissä savustetuilla dukkahmaustetuilla porsaslastuilla sekä salaatinlehdillä ja kesäsipulilla. Mehevyyden leipiin antaa avokado-jogurttikastike.
Tulosta
Teksti Kati Pohja
Kuvat Petri Mulari

Ainekset (4 annosta)

  • 600 gporsaan sisä- tai ulkofileetä
  • 1/2 tlsuolaa

Dukkahrub

  • 1 dlseesaminsiemeniä
  • 2 rklhasselpähkinärouhetta
  • 1 rkljeeraa
  • 1 rklkorianterinsiemeniä
  • 1/2 tlsuolaa
  • 1/4 tlmustapippuria
  • 2 rklrypsiöljyä

Tarjoiluun

  • 4pitaleipää
  • 4salaatinlehteä
  • 2kesäsipulia

Lisäksi savustukseen

  • 1/2 lleppä- tai muuta savustuspurua
  • foliota

Avokado-jogurttikastike

  • 2 dlturkkilaista jogurttia
  • 1avokado
  • 1valkosipulinkynsi
  • 1/2 rkukorianteria
  • 1/2 dllimettimehua
  • 1 tlvalkoviinietikkaa
  • 1/2 tlsuolaa

Tee näin

1 h 15 min
{
AKTIIVINEN1 h 15 min
PASSIIVINEN
MITÄ PIDIT?
0