Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Tattikeitto pakastetuista tateista – testaa Anu Pentikin resepti

35 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 15 min

Anu Pentikin datsan tattikeitto valmistetaan pakastetuista tateista. Sienikeitossa tatit ovat verhoutuneet maitoharson alle ja keitto on myös lasten suuhun suloisen pehmeää.

15.7.2005
Reseptin ainekset
8 annosta
2
sipulia
1 rkl
rypsiöljyä
350 g
tatteja (pakaste)
16 dl
vettä
2
kasvisliemikuutiota
2 dl
smetanaa
1/4 rkl
vuori- tai merisuolaa (tai Maldon-suolaa)
2 dl
rasvatonta maitoa
Koristeeksi
1 dl
tuoretta timjamia

Datsan tattikeitto – ohje:

  1. Pilko sipulit ja kuullota sipulisilppu öljytilkan kanssa. Pyöräytä kattilan pohjalla myös sulatetut ja silputut sienet. Lisää vesi ja kasvisliemikuutiot. Keitä 10 minuuttia.
  2. Soseuta keitto sauvasekoittimella. Sekoita joukkoon smetana ja tarkista maut, mausta tarvittaessa suolalla. Anna keiton poreilla 5 minuuttia. Sekoita lopuksi joukkoon vaahdotettu, lämmin maito ja korista keitto timjamilla.
  3. Jaa keitto annosmaljoihin ja lusikoi halutessasi koristeeksi päälle vielä kuohkeaa maitovaahtoa. Tarjoa välittömästi.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt