


Cocktailpalat glögin kanssa
Ota sydämen, tähden tai kuun muotoisella piparimuotilla sulaneesta taikinalevystä paloja. Voitele ne munalla. Ripottele sydämille chiliä, tähdille unikonsiemeniä ja kuihin kuminaa. Paista 225-asteisen uunin keskitasolla noin 10 minuuttia. Anna jäähtyä ennen täyttämistä.
Suolapähkinä-suklaasydämet: Liuota suklaa hyvin miedolla lämmöllä tilkkaan kermaa. Älä keitä. Anna seoksen jäähtyä jääkaappikylmäksi, lisää loppu kerma ja vatkaa vaahdoksi. Täytä halkaistut sydämet suklaamoussella ja suolapähkinärouheella.
Avokadotähdet: Halkaise avokadot, poista kivet ja koverra hedelmän sisus irti. Valuta päälle sitruunamehua. Soseuta avokadot sauvasekoittimella tai haarukalla, lisää ranskakerma ja mausteet. Täytä tähdet seoksella.
Viikuna-juustokuut: Työnnä halkaistujen kuiden väliin teelusikallinen viikunahilloa ja viipale homejuustoa.
Tarjoa glögin kanssa.