Maku

Cocktailpalat glögin kanssa

1 h
3.2
0

Cocktailpalat glögin kanssa

KA
0
3.2
Teksti Arja Savela/Myllyn Paras Oy
Kuvat Satu Nyström
Tulosta
Mainos

Ainekset (30 kpl)

  • 500 gvoitaikinaa (Myllyn Paras Voitaikina-, Lehti- tai Torttutaikinalevyjä)

Pinnalle

  • 1 kplmunaa
  • 2 rklunikonsiemeniä (tai chilihiutaleita tai kuminansiemeniä)

Suolapähkinä-suklaasydämet

  • 100 gtummaa suklaata
  • 2 dlkuohukermaa
  • 1 dlsuolapähkinöitä (rouhittuna)

Avokadotähdet

  • 2 kplavokadoa (kypsää)
  • 1 rklsitruunamehua
  • 1 dlranskankermaa (rasvaa 28 %)
  • 1/2 tlmustapippuria
  • 1/2 tlyrttisuolaa

Viikuna-juustokuut

  • 150 gvalkohomejuustoa
  • 150 ghilloa (viikunahilloa)

Tee näin

1 h
{
AKTIIVINEN1 h
PASSIIVINEN

Ota sydämen, tähden tai kuun muotoisella piparimuotilla sulaneesta taikinalevystä paloja. Voitele ne munalla. Ripottele sydämille chiliä, tähdille unikonsiemeniä ja kuihin kuminaa.
Paista 225-asteisen uunin keskitasolla noin 10 minuuttia. Anna jäähtyä ennen täyttämistä.

Suolapähkinä-suklaasydämet: Liuota suklaa hyvin miedolla lämmöllä tilkkaan kermaa. Älä keitä. Anna seoksen jäähtyä jääkaappikylmäksi, lisää loppu kerma ja vatkaa vaahdoksi. Täytä halkaistut sydämet suklaamoussella ja suolapähkinärouheella.

Avokadotähdet: Halkaise avokadot, poista kivet ja koverra hedelmän sisus irti. Valuta päälle sitruunamehua. Soseuta avokadot sauvasekoittimella tai haarukalla, lisää ranskakerma ja mausteet. Täytä tähdet seoksella.

Viikuna-juustokuut: Työnnä halkaistujen kuiden väliin teelusikallinen viikunahilloa ja viipale homejuustoa.

Tarjoa glögin kanssa.

MITÄ PIDIT?
3.2
Katso myös nämä