Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Cocktailpalat glögin kanssa

1 h 0 min
Reseptin ainekset
30 kpl
500 g
voitaikinaa (Myllyn Paras Voitaikina-, Lehti- tai Torttutaikinalevyjä)
Pinnalle
1 kpl
munaa
2 rkl
unikonsiemeniä (tai chilihiutaleita tai kuminansiemeniä)
Suolapähkinä-suklaasydämet
100 g
tummaa suklaata
2 dl
kuohukermaa
1 dl
suolapähkinöitä (rouhittuna)
Avokadotähdet
2 kpl
avokadoa (kypsää)
1 rkl
sitruunamehua
1 dl
ranskankermaa (rasvaa 28 %)
1/2 tl
mustapippuria
1/2 tl
yrttisuolaa
Viikuna-juustokuut
150 g
valkohomejuustoa
150 g
hilloa (viikunahilloa)

Ota sydämen, tähden tai kuun muotoisella piparimuotilla sulaneesta taikinalevystä paloja. Voitele ne munalla. Ripottele sydämille chiliä, tähdille unikonsiemeniä ja kuihin kuminaa. Paista 225-asteisen uunin keskitasolla noin 10 minuuttia. Anna jäähtyä ennen täyttämistä.

Suolapähkinä-suklaasydämet: Liuota suklaa hyvin miedolla lämmöllä tilkkaan kermaa. Älä keitä. Anna seoksen jäähtyä jääkaappikylmäksi, lisää loppu kerma ja vatkaa vaahdoksi. Täytä halkaistut sydämet suklaamoussella ja suolapähkinärouheella.

Avokadotähdet: Halkaise avokadot, poista kivet ja koverra hedelmän sisus irti. Valuta päälle sitruunamehua. Soseuta avokadot sauvasekoittimella tai haarukalla, lisää ranskakerma ja mausteet. Täytä tähdet seoksella.

Viikuna-juustokuut: Työnnä halkaistujen kuiden väliin teelusikallinen viikunahilloa ja viipale homejuustoa.

Tarjoa glögin kanssa.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt