Maku

Chorizopasta

50 min
0
0

Chorizopasta

Maukas chorizopasta syntyy tuoremakkaroista.
Teksti Keittiössä, kotona ja puutarhassa
Kuvat Keittiössä, kotona ja puutarhassa
Tulosta
Mainos

Ainekset (5 annosta)

  • 400 gchorizo tuoremakkaraa
  • 1 kplsipuli
  • 1 kplvalkosipulin kynsi
  • 2 kplvarsisellerin vartta
  • 2 kplporkkanaa
  • 1 dlpunaviiniä
  • 1 rkltomaattipyreetä
  • 400 gtomaattimurskaa
  • 1 rkltuoretta rosmariiniä hienonnettuna
  • 1 tlsavustettua paprikajauhetta
  • suolaa
  • mustapippuria myllystä
  • tuoretta lehtipersilijaa
  • 500 gtagliatelle tuorepastaa

Tee näin

50 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN30 min

Kuori sipuli, valkosipulin kynsi ja porkkanat. Kuutioi porkkanat, sipuli ja varsisellerin varret. Hienonna valkosipulin kynsi. Poista makkaramassa suolesta ja kuutioi. Kuumenna pannussa tilkka öljyä. Ruskista chorizo palat rapeiksi. Lisää sipuli ja kuullota hetki. Lisää kuutioitu varsisellerit, porkkat ja hienonnettu valkosipuli. Kuullota muutama minuutti.

Kaada punaviini pannulle ja anna kiehahtaa. Lisää tomaatti pyree, tomaattimurska, savustettupaprikajauhe ja rosmariini. Mausta suolalla ja pippurilla. Anna hautua puolisen tuntia miedolla lämmöllä. Tarkista maku ja lisää mausteita tarvittaessa.  Ripottele pinnalle hienonnettua lehtipersilijaa ennen tarjoilua.

Keitä tuorepasta pakkauksen ohjeen mukaan.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä