Chorizolla höystetty helppo tortellinikeitto valmistuu 20 minuutissa
20 min
Kokkaus sujuu suitsait, kun käytät yrteillä maustettua paseerattua tomaattia ja tuorepastaa. Tähän helppoon chorizo-tortellinikeittoon ihastut!
Reseptin ainekset
4 annosta
100 g
chorizoa
1
sipuli
2
valkosipulinkynttä
100 g
lehtikaalia
2 rkl
rypsiöljyä
1 prk (500 g)
yrttimaustettua paseerattua tomaattia
5 dl
vettä
2
kasvisliemikuutiota
1 tl
sokeria
¼–½ tl
kuivattua chiliä
1 rs (250 g)
pinaatti-juustotortellineja (tuorepasta)
½ tl
mustapippuria
(suolaa)
(parmesaanijuustoa)
Chorizo-tortellinikeitto – ohje:
- Leikkaa chorizo viipaleiksi. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Huuhtele ja suikaloi lehtikaalit.
- Kuumenna öljy kattilassa. Lisää chorizot, ja sipulit. Paista sekoitellen, kunnes sipulit ovat pehmenneet.
- Kaada kattilaan paseerattu tomaatti ja vesi. Lisää liemikuutiot, sokeri ja chili. Kiehauta ja keitä 10 minuuttia.
- Lisää lehtikaalit ja tortellinit. Jatka kypsentämistä 5 minuuttia.
- Mausta pippurilla ja tarvittaessa suolalla. Raasta halutessasi päälle parmesaania.

Vinkki!
Tähän soppaan sujahtavat myös nahistuneet kasvikset ja nuupahtaneet yrtit.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat