0(0)
Chorizo-tomaattisalaatti ja ketsuppi-vinaigrette
10 min
Makeista kirsikkatomaateista ja mausteisesta chorizomakkarasta syntyy yhdessä huikean maukas annos. Kastikkeeksi kannattaa kokeilla hauskaa ketsuppista vinaigrettekastiketta - siinä yhdistyy ketsupin makeus ja viinietikan potku!
3.9.2015
 |
Maku
Reseptin ainekset
4 annosta
2 kplchorizoa (raakamakkaraa)
500 gkirsikkatomaatteja
tuoretta tilliä
Vinaigrettekastike
1 rklchorizon paistorasvaa
2 rkloliiviöljyä
1 rklketsuppia
2 rklvalkoviinietikkaa
suolaa ja mustapippuria

Vedä raakamakkara ulos kuoresta ja pyörittele makkarasta pieniä palloja. Paista makkarapalat pannulla oliiviöljyssä rapeiksi. Säästä pannulta ruokalusilallinen paistorasvaa.

Pilko tomaatit. Valitse salaattiin makeita ja kypsiä kirsikkatomaatteja. Sekoita kulhossa tomaattien joukkoon tilliä ja paistetut makkarat.

Valmista kastike. Yhdistä kulhossa chorizon paistorasva, oliiviöljy, ketsuppi ja viinietikka. Mausta suolalla ja pippurilla.

Sekoita kastike salaatin joukkoon. Ripottele pinnalle tuoretta tilliä.

Kommentoi »
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
a-lehdet-logo