Maku

Chorizo-tomaattisalaatti ja ketsuppi-vinaigrette

10 min
0
0

Makeista kirsikkatomaateista ja mausteisesta chorizomakkarasta syntyy yhdessä huikean maukas annos. Kastikkeeksi kannattaa kokeilla hauskaa ketsuppista vinaigrettekastiketta - siinä yhdistyy ketsupin makeus ja viinietikan potku!
Tulosta
Teksti Tiina Garvey
Kuvat Tiina Garvey

Ainekset (4 annosta)

  • 2 kplchorizoa (raakamakkaraa)
  • 500 gkirsikkatomaatteja
  • tuoretta tilliä

Vinaigrettekastike

  • 1 rklchorizon paistorasvaa
  • 2 rkloliiviöljyä
  • 1 rklketsuppia
  • 2 rklvalkoviinietikkaa
  • suolaa ja mustapippuria

Tee näin

10 min
{
AKTIIVINEN10 min
PASSIIVINEN

Vedä raakamakkara ulos kuoresta ja pyörittele makkarasta pieniä palloja. Paista makkarapalat pannulla oliiviöljyssä rapeiksi. Säästä pannulta ruokalusilallinen paistorasvaa.

Pilko tomaatit. Valitse salaattiin makeita ja kypsiä kirsikkatomaatteja. Sekoita kulhossa tomaattien joukkoon tilliä ja paistetut makkarat.

Valmista kastike. Yhdistä kulhossa chorizon paistorasva, oliiviöljy, ketsuppi ja viinietikka. Mausta suolalla ja pippurilla.

Sekoita kastike salaatin joukkoon. Ripottele pinnalle tuoretta tilliä.

MITÄ PIDIT?
0