Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Chiliöljy – kotitekoinen mausteöljy ruoan maustamiseen ja paistamiseen

5 min

Chiliöljy on tuttu aasialaisten ruokien maustaja, mutta se käy mainiosti myös esimerkiksi pastan ja pizzan höysteeksi. Mausteöljyn tulisuuteen voi helposti vaikuttaa chililajikkeen valinnalla.

2.11.2020
Reseptin ainekset
1 pullollinen
5 dl
oliiviöljyä
1
chilipalko
1
valkosipulinkynsi
rosmariinin oksa

Chiliöljy – ohje:

  1. Töki chilipalkoon reikiä cocktailtikulla. Kuori ja halkaise valkosipulin kynsi.
  2. Sujauta pulloon chili, valkosipuli ja rosmariinin oksa, kaada öljy päälle.
  3. Anna chiliöljyn tekeytyä ainakin muutaman päivän ajan. Öljystä tulee sitä tulisempaa, mitä pidempään se saa maustua.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt