


Chili-timjamimarinadi naudanlihalle – yrttinen maustekastike lihan maun uudelle tasolle
10 min
Chili-timjamimarinadi sopii maustamaan erityisesti naudanlihaa. Aromikkaan timjamin ja ytimekkään chilin yhdistelmä toimii upeasti!
Reseptin ainekset
1 annos
1
sipuli
2
tuoretta chiliä
1 dl
tuoretta timjamia (hienonnettuna)
3 dl
oliiviöljyä
3 rkl
suolaa
1/4 tl
valkopippuria
Chili-timjamimarinadi valmistuu näin:
- Hienonna sipuli ja chili. Sekoita kaikki marinadin ainekset keskenään ja kaada marinadi naudanlihojen päälle muovipussiin.
- Anna maustua yön yli tiiviissä paketissa tai painon alla. Sekoittele muutaman kerran lihoja, jotta ne maustuvat kauttaaltaan.
Vinkki!
Määrä on sopiva noin kahdelle kilolle lihaa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat