Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Chili-timjamimarinadi naudanlihalle – yrttinen maustekastike lihan maun uudelle tasolle

10 min

Chili-timjamimarinadi sopii maustamaan erityisesti naudanlihaa. Aromikkaan timjamin ja ytimekkään chilin yhdistelmä toimii upeasti!

26.6.2013
Reseptin ainekset
1 annos
1
sipuli
2
tuoretta chiliä
1 dl
tuoretta timjamia (hienonnettuna)
3 dl
oliiviöljyä
3 rkl
suolaa
1/4 tl
valkopippuria

Chili-timjamimarinadi valmistuu näin:

  1. Hienonna sipuli ja chili. Sekoita kaikki marinadin ainekset keskenään ja kaada marinadi naudanlihojen päälle muovipussiin.
  2. Anna maustua yön yli tiiviissä paketissa tai painon alla. Sekoittele muutaman kerran lihoja, jotta ne maustuvat kauttaaltaan.

Vinkki!

Määrä on sopiva noin kahdelle kilolle lihaa.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt